Έτοιμος για τη Δημαρχία ο Γ. Αρμένης || Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση

Την πρώτη επίσημη συγκέντρωσή του, πραγματοποίησε στους Αμπελόκηπους ο συνδυασμός “Μαζί για τη Ζάκυνθο”, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αρμένη, ο οποίος περιστοιχισμένος από φίλους και μέλη του συνδυασμού, παλιούς συνοδοιπόρους στην αυτοδιοίκηση, νέους που θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιό του και στενούς συνεργάτες του, έδωσε το στίγμα της πορείας που θα ακολουθήσει. Παράλληλα, κατατέθηκε και εγκρίθηκε η υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές το Μάιο του 2019 ως επικεφαλής της παράταξης ενώ αποφασίστηκε η δημιουργία Επιτροπής Προγράμματος το οποίο θα επικαιροποιηθεί με μια διαδικασία ανοιχτή στην κοινωνία και τους φορείς και Επιτροπής Συγκρότησης ψηφοδελτίου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Ξένος κάνοντας μία μικρή ιστορική αναδρομή για το συνδυασμό και ακολούθως το λόγο έλαβε ο κ. Αρμένης ο οποίος ανέφερε “με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας καταθέτω την υποψηφιότητα μου για να εργαστώ μαζί σας για τη Ζάκυνθο. Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια. Στόχος η εκλογική νίκη με πρόγραμμα που ΜΑΖΙ θα διαμορφώσουμε και με ανθρώπους που το μέλημα τους θα είναι η γνώση και η προσφορά στον τόπο. Επιλέξαμε η υποψηφιότητα για το Δήμο να τεθεί σε σας και να ξεκινήσουμε Μαζι για τη Ζάκυνθο να καταστήσουμε το Δήμο αποτελεσματικό να αντιμετωπίζει την καθημερινότητα των πολιτών, υποκινητή αναπτυξιακών πρωτοβουλιών και δράσεων, αλληλέγγυο προς την κοινωνία, έντιμο και με διαφάνεια, συμμετοχικό σε επικοινωνία με τον πολίτη και διαβουλευόμενο με τους φορείς τους προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους δημότες του.
Εμείς ακολουθούμε ένα άλλο δρόμο. Δεν συμμετέχουμε σε διαπραγματεύσεις κατάληψης της εξουσίας. Δεν θεωρούμε το Δήμο λεία για μοίρασμα.

Η Ζάκυνθος βυθίζεται στο τέλμα της απραξίας και της αναποτελεσματικότητας. Βιώνουμε την απόλυτη αποτυχία του Δήμου στη μάχη της καθημερινότητας για τα αυτονόητα και τα στοιχειώδη που οφείλει να παρέχει στους Δημότες του. Πριν από 8 μήνες σε αυτό το χώρο διαπιστώσαμε ότι η Ζάκυνθος έχει ανάγκη ένα ανεξάρτητο και αυτόνομο αυτοδιοικητικό σχήμα που θα συμμετέχουν οι πολίτες ανεξαρτήτως των κομματικών τους επιλογών. Πρέπει να ανανεωθεί ο προγραμματικός μας λόγος, να διευρυνθούμε με νέους ανθρώπους, νέους και νέες επιστήμονες, νέους ανθρώπους της δουλειάς, νέους και νέες των ερασιτεχνικών και επαγγελματικών πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων στις αυτοδιοικητικές μας δράσεις. Να συνεχίσουμε να ενδιαφερόμαστε για τα κοινά και να μην απογοητευόμαστε από την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί”.