Ήρθε ο Εγκουαβόν για τη Ζάκυνθο – Τον υποδέχθηκε ο Στ. Γούναρης

Χαμογελαστός, ευδιάθετος και έτοιμος για δουλειά ήρθε στη Ζάκυνθο ο νέος προπονητής του ΑΠΣ Ογκουστίν Εγκουαβόν, τον οποίο υποδέχθηκε στο Αεροδρόμιο ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Γούναρης. Ο Νιγηριανός τεχνικός πήρε ως δώρο μια «κυανοκίτρινη» ανθοδέσμη από τον ισχυρό άνδρα των «κυανοκίτρινων», ο οποίος τον καλωσόρισε και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στο νησί μας. Ο ίδιος τις επόμενες μέρες θα πιάσει δουλειά για τον ΑΠΣ και έδειξε να είναι καλά ενημερωμένος για το που ήρθε.

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, επειδή έχω πάθος με το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, γιατί το ποδόσφαιρο με έφερε εδώ που είμαι σήμερα. Είναι η πρώτη μου συνάντηση με τον πρόεδρο της Ζακύνθου. Έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο και η Ζάκυνθος χρειάζεται βοήθεια και είμαι αυτός που θα την βοηθήσει. Δεν είναι μόνο δική μου δουλειά αλλά είναι μια συλλογική προσπάθεια».
Ο Ογκουστίν Εγκαβόν θα μιλήσει με τον προπονητή της Ζακύνθου και θα κάνουν τον αρχικό τους σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, με την ομάδα να αποκτά την δυναμική που θέλει ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να γίνει και η πρώτη προπόνηση του συλλόγου.