Ξεκίνησε προπονήσεις το Τσιλιβή – «Δίψα» για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ Κατηγορία

Τις προπονήσεις του ξεκίνησε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Α’ Τοπικό. Η ομάδα του Τσιλιβή ξεκίνησε την προετοιμασία της στο γήπεδο του Πλάνου με νέο προπονητή τον Θοδωρή Παραστατίδη που κατέκτησε πέρσι τον τίτλο στη Β’ Κατηγορία με την Δόξα Λιθακιάς και παρουσία 17 ποδοσφαιριστών. Ήταν η πρώτη συνάντηση για τους «ερυθρόλευκους» του Πλάνου με την παρουσία των πολύπειρων Στ. Λιβέρη, Μ. Κωστάκη, Ηλ. Τσιριγώτη να ξεχωρίζει όπως και του Δ. Μαλαφούρη και πολλών ακόμη Ζακυνθινών και μη παικτών που θα στελεχώσουν το φετινό ροστερ. Υπήρξαν βέβαια και οι απουσίες από την «πρώτη» του συλλόγου, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έλειπε ο Σ. Γεωργίου που αποτελεί έναν παίκτη «κλειδί» στη μεσαία γραμμή.
Ο προπονητής Θοδωρής Παραστατίδης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας λέγοντας αρχικά: «Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δέσουμε σαν σύνολο. Μην ξεχνάμε ότι έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην ομάδα και θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».
Επίσης ο νεαρός τεχνικός μίλησε και για τις μεταγραφές αλλά και για το ανταγωνιστικό επίπεδο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
«Σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθήκες ακόμα. Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα και θέλουμε να δέσουμε σαν σύνολο και να πηγαίνουμε για την νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Κανονικά στο γήπεδο του Πλάνου θα παίζει το Τσιλιβή

Αν και ακόμα υπάρχουν ανοικτά ζητήματα σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, το γήπεδο του Πλάνου θα χρησιμοποιηθεί κανονικά από το Τσιλιβή, αφού η διοίκηση έχει εξασφαλίσει τα απαραίτητα χαρτιά από τον ιδιοκτήτη. Βέβαια απομένουν κάποιες διαδικασίες να προχωρήσουν για να αποκτήσει ο Δήμος την κυριότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων, ωστόσο μέχρι τότε το σωματείο μπορεί να παίξει και να προπονείται στο γήπεδο. Επίσης θυμίζουμε ότι όλα τα γήπεδα έχουν άδεια για την φετινή χρονιά, λόγω της παράτασης που έχει δοθεί από την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού. Μάλιστα ήδη οι ανθρώποι του Τσιλιβή προχώρησαν σε κάποιες απαραίτητες παρεμβάσεις στο γήπεδο του Πλάνου, ώστε να είναι ευπρεπές όταν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.