Δημήτρης Νόλης – Προπονητής Κατασταρίου «Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι γα την έναρξη της Γ’ Εθνικής»

Ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του Κατασταρίου που κάνει προπονήσεις στο Τρίκορφο Ναυπακτίας. Ο σύλλογος επιστρέφει αρχές Σεπτέμβρη στο νησί μας και ήδη ετοιμάζεται να δώσει τα δυο τελευταία φιλικά του με τον Όμηρο Νεοχωρίου και τον ΠΑΟ Βάρδας.
Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Νόλης σχολιάζοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών είπε τα εξής: «Συνεχίζεται η προετοιμασία. Σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Δουλεύουμε στην ομοιογένεια και την τακτική. Περιμένουμε να γίνουν δυο προσθήκες και να ενσωματωθούν και οι Ζακυνθινοί παίκτες».
Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τα όσα περίεργα γίνονται σχετικά με τον καταρτισμό των ομίλων.
«Το πιο σοβαρό είναι, να μην έχει μεγάλες αποστάσεις η ομάδα γιατί ήδη ταξιδεύουμε με το καράβι για να πάμε σε κάποιο παιχνίδι. Να μην πάμε για παράδειγμα στην Ρόδο κυρίως για το οικονομικό κομμάτι».
Τέλος ο κ. Νόλης είπε και για τις εντυπώσεις του για τις φιλικές του αναμετρήσεις: «Είναι νωρίς ακόμα, αλλά υπάρχει διάθεση από τα παιδιά και σιγά σιγά βγαίνουν πράγματα στις προπονήσεις».

Στόχος άλλες δυο προσθήκες


Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και τώρα η μεταγραφική ενίσχυση του Κατασταρίου, με την ομάδα να ψάχνει ποδοσφαιριστές κυρίως για την μεσοεπιθετική γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΟΚ θα κινηθεί για δυο προσθήκες, ενώ περιμένει να δει και ποιοι παίκτες θα αποδεσμευτούν από το πρωτάθλημα της Football League, αφού ίσως υπάρχουν περιπτώσεις που ενδιαφέρουν το τεχνικό τιμ.
Σε γενικές γραμμές τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό τιμ εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου στην προετοιμασία στο Τρίκορφο Ναυπακτίας και για την εικόνα που παρουσιάζουν στα φιλικά παιχνίδια.
Και στην συνέχεια το Καταστάρι θα μπορέσει να δώσει δυνατά παιχνίδια και στο νησί μας προκειμένου να είναι έτοιμο μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με την έναρξη της Γ’ Εθνικής να είναι ακόμα ανοιχτή.