«Όμορφη και παράξενη πατρίδα» || Aerial Video για τη Ζάκυνθο που τα σπάει!

«Όμορφη και παράξενη πατρίδα» τραγουδούσε ο Δημήτρης Λάγιος και μια εναέρια βόλτα πάνω από τη Ζάκυνθο είναι αφιερωμένη σε όλους όσους μένουν μακριά και τη νοσταλγούν.
Αν για κάτι δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς, είναι πως μια επίσκεψη στη Ζάκυνθο είναι αρκετή για να διαπιστώσεις την μοναδική εμπειρία του τοπίου και την φιλοξενία των κατοίκων της, όντας ένα από τα πιο ειδυλλιακά νησιά της Ελλάδας.

Τελικά με τον ήλιο στην ανατολή ή με τη δύση του, όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η Ζάκυνθος μια ομορφιά και αυτό φρόντισε να μας το επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά με το drone τους οι καλοί φίλοι και συμπολίτες μας Δημήτρης Στραβόλεμος και Διονυσης Παπαντωνης (Good Times Photography) οι οποίοι δηλώνουν και πάλι στον αέρα χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές.

Η καλοκαιρινή περίοδος έχει ανάψει για τα καλα τις μηχανές και αν κάτι αποτελεί τον καλύτερο τρόπο ανάδειξης – προβολής ενός νησιωτικού προορισμού και μοχλό ανάπτυξης κάθε τοπικής κοινωνίας – οικονομίας είναι οι ομορφιές της Ζακύνθου.

Εσείς απολαύστε το μοναδικό βίντεο που έχει γίνει viral με πάνω από 40.000 θεάσεις και 700 κοινοποιήσεις στο faceBook. Και όσοι δεν έχετε τη δυνατότητα να είστε μαζί μας χαλαρώστε και ανταποκριθείτε στην πρόκληση να ταξιδέψετε έστω και νοητά στο Τζάντε μας