Αυλαία για την φωτογραφική έκθεση «Ζάκυνθος, η Ντίβα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Aυλαία έπεσε για τη φωτογραφική έκθεση του Νίκου Κοντοσταυλάκη, « Ζάκυνθος η Ντίβα» που παρέμεινε για συνολικά τρεις μέρες στην πλατεία Διονυσίου Σολωμού στο θεατράκι.

Μια κίνηση εξωστρέφειας, δημιουργικότητας και προώθησης του νησιού της Ζακύνθου από την Κυριακή 12 Αυγούστου έως και την Τρίτη 14 Αυγούστου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ντόπιοι και άνθρωποι από όλο τον κόσμο με πρωταγωνιστές τις 23 μοναδικές φωτογραφίες που συνδυάζουν την ομορφιά της γυναίκας και της Ζακύνθου.

Τις μαγικές βραδιές στην πλατεία συνόδευαν και μουσικά σχήματα που κάθε βράδυ έδιναν την δική τους νότα στην έκθεση δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό τοπίο έμπνευσης και ομορφιάς.

Την πρωτοβουλία στήριξε η εταιρεία Iassis Cosmetics κοιτάζοντας στο μέλλον και συμβάλλοντας με τον δικό της τρόπο στην υλοποίηση του εγχειρήματος.

Η έκθεση είχε φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα από τις φωτογραφίας που είναι προς πώληση θα δοθούν για τη στήριξη του Διονύση Προκόπη. Παράλληλα, το υλικό των φωτογραφήσεων θα αξιοποιηθεί και για την προώθηση του νησιού σε εκθέσεις και δραστηριότητες εξωστρέφειας από το Δήμο και την Αντιπεριφέρεια.