Η ΝΟΔΕ ΝΔ απαντά στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ

Στην αντεπίθεση πέρασε χθες η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ζακύνθου της Νέας Δημοκρατίας μετά την επώνυμη καταγγελία που έγινε κατά του Προέδρου της από το Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Κασσιμάτη και το μέλος Ηλία Μακρή, με αφορμή, σύμφωνα με τον κ. Μακρή, το γεγονός πως προχθες το πρωί στην πλατεία Δημοκρατίας ο ίδιος δέχθηκε λεκτική και όχι μόνο επίθεση, από τον κ. Διονύση Καρδιανό ως συνέπεια ανταλλαγής σχολιασμών τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε ανάρτηση του τελευταίου για πολιτικά ζητήματα. Υπενθυμίζεται πως μη θέλοντας να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή και με δεδομένο ότι τέτοιου είδους πολιτικής αντιπαράθεσης σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζει τους ψηφοφόρους και τους ανθρώπους που ανήκουν στη ΝΔ ζήτησαν να γίνουν μόνο συστάσεις.
Στην ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ ΝΔ Ζακύνθου αναφέρει “Το “παρακαλετό τση διακονιάρας”, η οποία παλεύει ν´ ανέβει πάνω σε μια από καιρό, ετοιμόρροπη σκάλα, μας θύμισε η νέα επίσκεψη του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ, στους διαδρόμους της Ασφαλείας Ζακύνθου. Αυτή τη φορά, και υπό το μανδύα της κομματικής μεσιτείας προς τον πάσχοντα αδελφό, αναζήτησε φακέλους και πιστοποιητικά ενώ, συνάμα, απαίτησε αυστηρές “Συστάσεις”, προστασία και σεβασμό απέναντι στα Πάθη του Αγωνιστή. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι όλο και πιο συχνά οι Ζακυνθινοί αρχίζουν να στέκονται κριτικά απέναντι σε “διχασμένους” Ήρωες , οι οποίοι αναζητώντας τη λύτρωση και την πολιτική εξιλέωση, καταλήγουν να προσβάλουν τη μνήμη της τοπικής κοινότητας. Και θα ήταν φρόνιμο, τώρα που το παρόν μοιάζει με εφιάλτη για όλους τους Έλληνες, να ξαναθυμηθούν Κάποιοι, τις λέξεις “Ντροπή”, “Τσίπα” και “Φιλότιμο”.
Πάραυτα, και επειδή από ότι φαίνεται “πιάσατε”, εκτός από την πόρτα των Δικαστηρίων και την πόρτα τση Ασφάλειας, θα σας συμβουλεύαμε, από καρδιάς, να την κρατήσετε σφιχτά και με κάθε “αριστερή” θυσία και τιμή, γιατί όπου και να εμφανιστείτε, η συνδρομή της, μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη. Τέλος, και γνωρίζοντας ότι η φιλοδοξία είναι η “νόσος των χορτάτων”, θα επιθυμούσαμε την επόμενη φορά που θα θελήσετε λίγα λεπτά δημοσιότητας, να μην μας συμπεριλάβετε στο Όραμα και τις Εμμονές του Εργοποιού Συντονιστή σας
”.