Αρχίζουν τα βάσανα από την Δευτέρα για το Καταστάρι

Λίγα 24ωρα έμειναν μέχρι να ξεκινήσει η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στο Καταστάρι που ρίχνεται φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στη μάχη της Γ’ Εθνικής. Την Δευτέρα η ομάδα θα συγκεντρωθεί όλη μαζί για πρώτη φορά στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, όπου θα ξεκινήσει προπονήσεις και θα παραμείνει για περίπου 3-4 εβδομάδες. Εκεί θα μονταριστεί το ρόστερ από τον προπονητή Δημήτρη Νόλη, ενώ παράλληλα θα αποκτηθούν και άλλοι παίκτες για να συμπληρωθεί το έμψυχο δυναμικό. Οι «κυανόλευκοι» έχουν ήδη προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες εντός και εκτός Ζακύνθου και θέλουν να παρατάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα που θα σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα.

Ζακυνθινή ενίσχυση στην επίθεση με Μ. Μαρούδα

Η απόκτηση τις προηγούμενες ημέρες του Μάριου Μαρούδα που έμεινε ελεύθερος από το Τσιλιβή αναμένεται να βοηθήσει το Καταστάρι. Ο Ζακυνθινός φορ που είχε προσεγγίσει και ο ΑΟ Λεβάντε προτίμησε την Γ’ Εθνική και θα δοκιμάσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του αυτήν την εμπειρία, αφού την σεζόν 2015-16 είχε αγωνιστεί με τις «νυχτερίδες» και παρά τον υποβιβασμό ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας. Βέβαια ο Ζακυνθινός κορμός έχει μεγαλώσει πέρα από τις προσδοκίες για τον ΑΟΚ που βρήκε παίκτες που ήθελαν να παίξουν στην Γ’ Εθνική. Εκτός από τον Μ. Μαρούδα στην νέα ομάδα θα παίζουν οι Δρόσος Ανδρ., Κάρδαρης Κ., Χαρακτινός Δ., Κορφιάτης Ν., Ταμαρέσης, Μεταξάς Λ., Καπαρέλης Ιακ. Αναμφίβολα παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στο Καταστάρι και να το στηρίξουν.

Οι μεταγραφικοί στόχοι για την συνέχεια

Η συμπλήρωση του ροστερ παραμένει σε εκκρεμότητα για το Καταστάρι που θέλει να αποκτήσει και άλλους παίκτες για την κορυφή της επίθεσης, ενώ χρειάζεται ενίσχυση και στην μεσαία γραμμή. Εκεί βέβαια πάντα παίζει η περίπτωση του Ραφαήλ Πέττα που ενδιαφέρει και συλλόγους της Β’ Εθνικής και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του. Ο νεαρός άσος έχει αφήσει ανοιχτό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόκειται για μια περίπτωση που είναι ενδιαφέρουσα για το Καταστάρι, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί το όνομα του από την διοίκηση που εξετάζει και άλλους μεταγραφικούς στόχους.