Πρώην παίκτης της Δόξας Πηγαδακίων απέκλεισε την Ανόρθωση στο Europa League!

Aπίστευτο κι όμως ο αληθινό, αφού στον απίστευτο αποκλεισμό της Κυπριακής Ανόρθωσης από την αλβανική Λάτσι στο Europa League, ο παίκτης που έκανε την διαφορά στην αναμέτρηση ήταν ο Μύρτο Ουζούνι ή Άλεξ όπως τον φώναζαν, ο οποίος αγωνιζόταν ως πολύ μικρός στην Δόξα Πηγαδακιών. Ο τώρα 23χρονος επιθετικός ξεκίνησε από το νησί μας την σταδιοδρομία του και ήταν ο άνθρωπος που στο δεύτερο ματς των δυο ομάδων σκόραρε το νικητήριο γκολ και χάρισε την πρόκριση στον σύλλογο, επωφελούμενος και την ήττα με 1-2 στην Κύπρο.
Ο Ανδρέας Γκούσκος με μια όμορφη ανάρτηση αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην ποδοσφαιριστή που είχε στις ακαδημίες.
«Αν και πάντα υποστηρίζω στους αγώνες του εξωτερικού τις Ελληνικές ομάδες, ένα παιδί της Δόξας, ένα παιδί που προσωπικά δέθηκα πολύ μαζί του ο Μύρτο Ουζούνι (ο δικός μας Άλεξ) σημείωσε μια μεγάλη επιτυχία. Άλεξ αγόρι μου, με έχεις κάνει μας και μας έχεις κάνει υπερήφανους. Όσο θα ανεβαίνεις, να μην ξεχνάς ποτέ την οικογένεια σου και την διαδρομή σου. Αυτά θα σε κρατήσουν ταπεινό».