Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ απαντά στο ΣΥΡΙΖΑ | Έντονη αντιπαράθεση με φόντο την γέφυρα στο ποτάμι

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ των νομαρχιακών επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠαΣοΚ Ζακύνθου με φόντο τη νέα στρατιωτική γέφυρα που έχει τοποθετηθεί στο ποτάμι του Αγίου Χαραλάμπη καθώς επίσης και μια σειρά ζητημάτων πολιτικής και του τρόπου που έχουν διαχρονικά χειριστεί.
Με νεότερη ανακοίνωσή της η ΝΕ ΠαΣοΚ Ζακύνθου αναφέρει “Μας εκπλήσσει η γρήγορη απάντηση της Ν.Ε. Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ. Είχαμε την εντύπωση ότι ο συντάκτης της θα ασχολιόταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με το να … μπαλώσει τσι τάβλες στη γέφυρα του Αγίου Χαραλάμπη. Και εγκαίνια σε ένα πρόχειρο έργο και βιαστικά ενόψει εκλογών, ιδού κύριοι τα αποτελέσματα των ενεργειών σας ! Αν συμβεί το παραμικρό ατύχημα, είστε πλήρως υπεύθυνοι!
Από συνιστώσες εμείς στο ΠΑΣΟΚ δεν ξέραμε. Τις συνιστώσες τις φέρατε εσείς του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική ζωή όταν μαζέψατε όλους τους γυρολόγους της πολιτικής στον χώρο σας. Και με τη ΝΔ εσείς ήσασταν στα μέλια τόσα χρόνια τώρα στη Ζάκυνθο, εκλέγοντας τον κ. Κολοκοτσά και σκίζοντας παρέα τα μνημόνια! Επί Κώστα Καραμανλή εσείς διοριζόσασταν σε θέσεις και μιλάτε;
Για την ταμπακιέρα (απουσία σοβαρών έργων στη Ζάκυνθο αν και ο τοπικός βουλευτής είναι Υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση) ούτε λόγος φυσικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και έχουν και το θράσος να απαντούν όταν δεν ήταν ικανοί ούτε το δικαστικό μέγαρο της Ζακύνθου να αποπερατώσουν τέσσερα (4) χρόνια τώρα!
Απαντήστε μία έστω φορά ειδικά και συγκεκριμένα στα ζητήματα που σας θέτουν οι πολίτες πρωτίστως και εμείς και αφήστε τα «περί ανέμων και υδάτων» και το αναμάσημα της ίδιας καραμέλας. Μετά σας πειράζουν οι αναφορές σε σανό και αναμασήματα όταν εσείς φέρατε στην πολιτική ζωή τους όρους αυτούς (μεταφορικά)”.

φωτο: inlefkas