Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: “Μόνη διέξοδος για τη χώρα είναι οι εθνικές εκλογές”

Με έντονη αντιπολιτευτική διάθεση, ασκεί δριμεία κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου, τον οποίο κατηγορεί για πανικό, ανυπαρξία έργων και απαξίωση του πολίτη, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Στασινόπουλος.
Στην δημόσια τοποθέτησή του κάνει αναφορά και στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ Ζακύνθου επισημαίνοντας πως καταφεύγουν σε προσωπικές επιθέσεις λόγω ανυπαρξίας επιχειρημάτων. Εκτιμώντας ο ίδιος πως μέρα με τη μέρα η κυβέρνηση αυτή φυλλορροεί και παραπαίει θεωρεί πως η μόνη διέξοδος για τη χώρα είναι οι εθνικές εκλογές.
Ειδικότερα η ανακοίνωση του κ. Στασινόπουλου έχει ως ακολούθως: “Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου δεν μπορεί να είναι διαφορετικός από την γενική πολιτική τους σε όλη την Ελλάδα. Η απαξίωση όχι μόνο του κόσμο αλλά και των στελεχών που απαρτίζουν την κυβέρνηση είναι εμφανής. Είδατε την ροή του κόσμου στην υπουργική εμφάνιση για τα εγκαίνια της πρόχειρης λύσης. Σας γύρισαν την πλάτη. Ο ανεπίτρεπτος πολιτικός λόγος του εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου έναντι του προέδρου της ΝΟΔΕ Ζακύνθου αποδεικνύει το ήθος και το χαρακτήρα της πολιτικής τους πορείας. Αφήστε τις προσωπικές επιθέσεις. Τα επιχειρήματά σας τελείωσαν. Διαλύσατε την χώρα για τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και να επιχειρείτε να το κρύψετε οι κ. Τσίπρας και Καμμένος, με τον περιβόητο Κλεισθένη δεν πήραν ψήφο εμπιστοσύνης. Την απλή αναλογική στις περιφερειακές εκλογές ψήφισαν 150 βουλευτές και την αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών 149. Μέρα με τη μέρα η κυβέρνηση αυτή φυλλορροεί και παραπαίει. Είναι κοινοβουλευτικά πρωτοφανές, μείζονες αποφάσεις να λαμβάνονται χωρίς τουλάχιστον 151 ψήφους. Η μόνη διέξοδος για τη χώρα είναι οι εθνικές εκλογές”.