Αθλητική Διημερίδα από την Δόξα Πηγαδακίων – Φέρνει μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου

Την πραγματοποίηση διήμερων αθλητικών εκδηλώσεων στο νησί μας στις 4-5 Αυγούστου ανακοίνωσε ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Δόξας Πηγαδακίων θέλοντας να γιορτάσει την επέτειο των 20 χρόνων από το πρώτο παιχνίδι των ακαδημιών που στις 20 Σεπτεμβρίου του 1998 είχαν κοντραριστεί με τον τότε Αθλητικό Όμιλο Ποδοσφαίρου Στράτου στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου που τότε είχε χωμάτινο αγωνιστικό χώρο.
Αρχικά η Δόξα Πηγαδακίων στις 4 Αυγούστου διοργανώνει ημερίδα στην οποία θα συμμετάσχουν σπουδαίοι αστέρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Τάκης Φύσσας και ο Θοδωρής Παχατουρίδης, ενώ οι παλιοί παίκτες των ακαδημιών θα θυμηθούν τις δικές τους εμπειρίες.
Στις 5 Αυγούστου ο σύλλογος στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου θα διοργανώσει αγώνες με τις ακαδημίες, ενώ οι μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου θα βρεθούν και αυτοί στο γήπεδο για να αποθεωθούν και να δείξουν τις ικανότητες τους.
Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Δόξας Πηγαδακίων αναφέρει: « Ο σύλλογος μας και η ακαδημία μας θέλει να διδάσκει στα παιδιά που την απαρτίζουν εκτός από τα μυστικά της μπάλας και άλλες διδαχές. Την αλληλεγγύη και την κοινωνική συμμετοχή. Για αυτόν τον λόγο θα εκδοθούν τις επόμενες ημέρες από τον σύλλογο μας εισιτήρια για αυτήν την φιλική αναμέτρηση, τα οποία θα διατίθονται στο Ζακυνθινό κοινό και θα είναι στην συμβολική τιμή των τριών ευρώ. Όλα τα εσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν μετά από απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας σε δυο κοινωφελείς σκοπούς. Σε οικονομική ενίσχυση ανθρώπου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας στο νησί μας και ακόμη ένα άλλο μικρότερο ποσό στο κοινωνικό παντοποπωλείο. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι τα εισιτήρια θα φέρουν επάνω στο απόκομμα την σφραγίδα του συλλόγου και θα φυλλομετρηθούν στην ΕΠΣ Ζακύνθου και θα επικυρωθούν παρουσία και δημοτικού υπαλλήλου για το αδιάβλητο της διαδικασίας».
Μάλιστα η Δόξα Πηγαδακίων ευχαρίστησε τον Δήμο Ζακύνθου και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο και τον υπάλληλο του Δημ. Σταδίου, τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της ΕΠΣ Ζακύνθου, την κ. Χριστίνα Τετράδη που είναι πρόεδρος Ξενοδόχων Λαγανά αλλά και όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς της εκδήλωσης.