Συμπληρώθηκε το ποσό για τη ΔΙΟΝΥΣΙΑ || Συγκινούν οι ευχαριστίες και η έκκλησή της

Τελικά όλοι μαζί και μπορούμε και τα καταφέραμε σε μια ακριβώς εβδομάδα από την έκδοση του ερανικού λογαριασμού να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Διονυσία Μαρούδα το δικό της προσωπικό αγώνα -έχοντας συμπαραστάτη τη θετική σκέψη όλων μας- για να βγει νικήτρια στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει καθόσον έχει διαγνωστεί με όγκο στο αριστερό τμήμα του εγκεφάλου και πρέπει να χειρουργηθεί σε νευροχειρουργική κλινική του εξωτερικού σε λιγότερο από ένα μήνα με ένα ιδιαίτερα δυσβάστακτο οικονομικό κόστος.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως άλλωστε έγινε στην Ντένια Παράσχη, στον Λεωνίδα Κουτσούκη, στην Ελένη Μανώλη, και τώρα στον Διονύση Προκόπη. Άνοιξαν μια τεράστια αγκαλιά για τη Διονυσία και έσπευσαν να δώσουν από το υστέρημά τους το ποσό που μπορούσαν. Η ίδια, όμως, έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της χαμογελά, συνεχίσει να ονειρεύεται, να ζει την καθημερινότητά της με την ελπίδα πως μετά από ένα χρονικό διάστημα αναμονής και προσμονής όλα θα πάνε καλά.

Πέραν από τις ευχαριστίες της ίδιας, εκείνο που συγκινεί είναι η έκκλησή της να συνεχίσουμε την προσπάθεια στήριξης του Διονύση Προκόπη. Ως ένδειξη αλληλεγγύης η ίδια διαθέτει όλα τα χρήματα από τους δικούς της κουμπαράδες στον ερανικό του Διονύση, με αγάπη και με τις καλύτερες ευχές της για να γίνει καλά και έτσι οι δυο τους να είναι οι τελευταίοι που θα χρειαστεί να ζητήσουν αυτού του είδους τη βοήθεια.

Στην Επιστολή της αναφέρει…

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους σας, για την αγάπη, την άμεση ανταπόκριση, την ευαισθησία που επιδείξατε, την καλοσύνη σας και την αμέριστη ηθική και οικονομική στήριξη που μου παρείχατε. Αποδείξατε, για άλλη μια φορά, ότι η ανθρωπιά, η καλοσύνη και η αγάπη υπάρχουν, και δεν επηρεάζονται από οικονομικές κρίσεις και από «δύσκολους καιρούς».

Σας ενημερώνω ότι το ποσό που μού χρειάζεται έχει ήδη συμπληρωθεί
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για αυτό.
Με απέραντη ευγνωμοσύνη σας απευθύνω έκκληση, να βοηθήσετε
και τον Διονύση Προκόπη για τον δύσκολο αγώνα που τον περιμένει,
όπως ακριβώς βοηθήσατε και εμένα.

Εγώ, ως ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης μου, διαθέτω όλα τα χρήματα από τους δικούς μου κουμπαράδες στον ερανικό του Διονύση, με αγάπη και με τις καλύτερες ευχές μου για να γίνει καλά, και μακάρι ο Διονύσης και εγώ να είμαστε οι τελευταίοι που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για αυτούς τους λόγους.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΜΑΡΟΥΔΑ