Αστέρας Μαχαιράδου – Πραγματοποίησε λαχειοφόρο αγορά

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Αστέρας Μαχαιράδου έκανε την δική του λαχειοφόρο αγορά στα πλαίσια του πανηγυριού στην Αγία Μαύρα. Παραδοσιακά το σωματείο κάθε χρόνο συμμετέχει με αυτόν τον τρόπο στις εκδηλώσεις που γίνονται στο Μαχαιράδο και βρίσκει την ευκαιρία να ενισχυθεί οικονομικά ενόψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Φέτος ο Αστέρας πρόσφερε μια τηλεόραση 32 ιντσών, ένα εισιτήριο με αυτοκίνητο με επιστροφή για δυο άτομα και ένα εισιτήριο λεωφορείου για ένα άτομο.
Μάλιστα η ομάδα του Μαχαιράδου με ανακοίνωση της ευχαρίστησε όσους πρόσφεραν στην λαχειοφόρο αγορά και στήριξαν τον σύλλογο.
«Το Δ.Σ του Αστέρα ευχαριστεί όσους στήριξαν τη λαχειοφόρο μας και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το πανηγύρι της Αγίας Μαύρας ενα απο τα πιο παραδοσιακά πανηγύρια του νησιού».
Ο σύλλογος επικεντρώνεται και στην παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου δίνοντας έμφαση κυρίως σε παιδιά από το χωριό και θέλοντας να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στους αγώνες που θα δώσει. Λογικά δεν πρόκειται να υπάρξουν συνταρακτικές αλλαγές και όσον αφορά τον προπονητή που θα είναι ο Νίκος Γούλιαρης εκτός και αν κάτι διαφοροποιηθεί δραματικά, με τον Ζακυνθινό τεχνικό να έχει μεγαλώσει και αγαπήσει τον Αστέρα Μαχαιράδου.