ΑΟ Κατασταρίου – Ολοκληρωτική αγωνιστική αλλαγή

Ίσως και με εξ’ ολοκλήρου νέο ρόστερ να αγωνιστεί την νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική το Καταστάρι, αφού οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στην ομάδα. Συγκεκριμένα οι Στέλιος Λιβέρης, Μάριος Κωστάκης, Κώστας Κάρδαρης, Παναγιώτης Δρόσος και Διονύσης Μαλαφούρης δεν θα συνεχίσουν στον σύλλογο, όπως επίσης και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ήταν στο περσινό έμψυχο δυναμικό. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες λένε ότι έγινε πρόταση μόνο στους Λιβέρη, Κωστάκη, Κάρδαρη και Δρόσο να συνεχίσουν αλλά αρνήθηκαν για οικονομικούς ή για άλλους λόγους, ενώ υπάρχει συζήτηση τον Διαμαντή Χαρακτινό για να ανανεώσει την συνεργασία του και είναι ανοικτό το δικό του θέμα.
Αυτή η εξέλιξη βέβαια οδηγεί το Καταστάρι να πάρει πολλούς ποδοσφαιριστές εκτός νησιού για να ενισχυθεί τη νέα χρονιά, ενώ θα προσπαθήσει να πάρει και κάποια ταλαντούχα παιδιά από τη Ζάκυνθο για να συμμετάσχει για πρώτη φορά στις Εθνικές Κατηγορίες.
Θυμίζουμε ότι σε μεγάλο βαθμό είχε αλλάξει και η ομάδα του ΑΟ Λεβάντε τη σεζόν 2015-16 για να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν παρέμειναν στο ροστερ. Από την άλλη Ζακυνθιακός (2014-15) και ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 (πέρσι) έκαναν αλλαγές αλλά όχι τόσο μεγάλες, αφού διατήρησαν αρκετούς παίκτες από τον βασικό τους κορμό.

Υπομονή για να ξεκινήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις

Βέβαια στο μεταγραφικό μέρος το Καταστάρι θα πρέπει να περιμένει ακόμα περισσότερο για να μπορέσει να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις, έχοντας στόχο να αποκτήσει ποιοτικούς παίκτες που θα μπορέσουν να σταθούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Τρουπιώτης σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Νόλη θα κουβεντιάσουν και θα πάρουν τις αποφάσεις τους.
Στον ΑΟΚ θεωρούν ότι υπάρχει χρόνος ακόμα για να γίνουν μετρημένες κινήσεις και να μπορέσει η ομάδα να σταθεί αξιόλογα στις εθνικές κατηγορίες.
Βέβαια ερωτηματικό είναι κατά πόσο θα καταφέρει το σωματείο να έχει ζακυνθινό στοιχείο στο έμψυχο δυναμικό του, με την διοίκηση και το τεχνικό τιμ να θέλουν αξιόλογους παίκτες από το νησί μας να στηρίξουν την προσπάθεια τους.Τελευταία άρθρα