ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ | Ενημέρωση για θέματα επικαιρότητας και τοπικών εκλογών

Στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή νομαρχιακή συνέλευση του Κινήματος Αλλαγής, στην οποία παρευρέθηκε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής της παράταξης Νάντια Γιαννακοπούλου. Συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας, αλλά και έγινε οργανωτική προετοιμασία για τις εκλογές των τοπικών δημοτικών οργανώσεων που θα γίνουν την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Η κ. Γιαννακοπούλου δεν παρέλειψε να σχολιάσει το θέμα του Σκοπιανού και να κάνει κριτική στην Κυβέρνηση, αναφέροντας ότι έχει διγλωσία, ενώ τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής περιμένει την πλήρη απόφαση για να πάρει θέση. Τόνισε ότι θα γίνει αίτημα για νέες εκλογές, καθώς έρχονται νέες μειώσεις σε συντάξεις αλλά και νέα μείωση αφορολόγητου.
Η ίδια σχετικά με την πρώτη ανοιχτή νομαρχιακή συνέλευση αναφέρθηκε για το νησί μας και αυτά που θέλει να πει στους Ζακυνθινούς πολίτες, ενώ μίλησε και για τις συναντήσεις που είχε με Δήμο και Επιμελητήριο, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας.

Και πρόσθεσε «Το μεγάλο στοίχημα και ζητούμενο είναι να γίνει ένας διάλογος και να ακούσουμε τις Ζακυνθινές και τους Ζακυνθινούς για το πως βλέπουν και οι ίδιοι τα τοπικά τους ζητήματα. Αντιλαμβάνομαι γιατί κάναμε συνάντηση με τον Δήμαρχο και τον Επιμελητήριο και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια γόνιμη κουβέντα με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Ζακύνθου και καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν ζητήματα υποδομών και ανάπτυξης και ζητήματα που καλούμαστε να τοποθετηθούμε. Ήρθαμε να ακούσαμε και να μεταφέρουμε όσα μας πουν οι Ζακυνθινοί».
Από εκεί και πέρα το Κίνημα Αλλαγής επικεντρώνεται στις εκλογές των τοπικών δημοτικών οργανώσεων που θα γίνουν στις 24 Ιουνίου και περιμένει μεγάλη παρουσία από τους υποστηρικτές του κόμματος ώστε να δοθεί η απάντηση σε όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις, ότι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο αλλά και ότι έχει έντονη παρουσία και στη Ζάκυνθο.