Κυπελλούχος Ελλάδας στις Κορασίδες η Γρίβα – Πήρε τον τίτλο με το Μεσολόγγι 2008

Σε μια σημαντική διάκριση έφτασε η νεαρή Ζακυνθινή τερματοφύλακας Αντζελίνα Γρίβα που αγωνίστηκε με την ομάδα κορασίδων του Μεσολογγίου 2008 στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η μικρή αθλήτρια που από πέρσι ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου από την Αιτωλοακαρνανία αγωνίστηκε με τον σύλλογο στον ημιτελικό με τον Άρη που έληξε με 4-0, ενώ ήταν τραυματίας στον τελικό με το Τρίκαλα, που το Μεσολόγγι επικράτησε με 1-0.
Ο προπονητής της Γιάννης Γουλής που είχε δει από το νησί μας το μεγάλο της ταλέντο, της έχει δώσει φανέλα βασικού στις κορασίδες από την στιγμή που αγωνίζεται στην ομάδα του Μεσολογγίου 2008 και πιστεύει πολύ στην ποιότητα της.
Θυμίζουμε ότι στην ίδια διοργάνωση πριν από λίγο καιρό η Αντζελίνα Γρίβα είχε αγωνιστεί κόντρα στην Δόξα Πηγαδακίων και μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με την Ζακυνθινή ομάδα, το Μεσολόγγι είχε προκριθεί στην επόμενη φάση.
Και σε εκείνο το παιχνίδι είχε πάρει χρόνο συμμετοχής η ταλαντούχα τερματοφύλακας, η οποία θα δουλέψει σκληρά για να μπορέσει τα επόμενα χρόνια να κάνει βήματα προς τα μπροστά και να αναπτύξει το ταλέντο της. Πάντως ήδη οι πρώην και νυν προπονητές της μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα της και που μπορεί να φτάσει.