ΑΓΕΖ – Προσανατολίζεται σε δίδυμο προπονητών

Πολύ πιθανόν είναι από τη νέα χρονιά η ομάδα της ΑΓΕΖ να στηριχθεί σε δίδυμο προπονητών για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πολύπειρος τεχνικός Αντώνης Ακτύπης θα καθίσει στον πάγκο μαζί με τον Νίκο Θεοδόση και θα αποτελέσουν το δίδυμο για την νέα χρονιά. Πρόκειται για δυο προπονητές με σημαντικό έργο στους «ερυθρόλευκους» τα τελευταία έτη. Μάλιστα ο κ. Ακτύπης αναμένεται να επιστρέψει στο τεχνικό τιμ μετά την παρουσία του στο πλευρό του Θεόφιλου Μπεκέ τη σεζόν 2014-15, όπου η ΑΓΕΖ έκανε εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και παρόλο που εξασφάλισε άνετα την σωτηρία της οδηγήθηκε σε οικειοθελής αποχώρηση από τις Εθνικές κατηγορίες λόγω οικονομικών δυσκολιών.
Αυτό το πλάνο σχετικά με τους προπονητές αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με την διοίκηση σύντομα να προχωρά στις επίσημες ανακοινώσεις αλλά και σε μεταγραφές ώστε να ενισχυθεί η ομάδα. Το πλάνο αναμένεται να είναι συγκεκριμένο για την ΑΓΕΖ, η οποία θα προσπαθήσει να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα της ταλέντα, σε συνδυασμό με την παρουσία ορισμένων έμπειρων παικτών που θα προσφέρουν.
Ένας από αυτούς που επιστρέφει μετά από δυο χρόνια απουσίας στην ομάδα είναι ο αρχηγός της στην Γ’ Εθνική Γιώργος Ζάγκλας που επιστρέφει από την Κρήτη όπου συμμετείχε σε ανταγωνιστικό σωματείο και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Ο έμπειρος γκάρντ θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ της νέας χρονιάς και θα συνεισφέρει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ώστε η ΑΓΕΖ να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ και να μπορέσει να εξασφαλίσει χωρίς πρόβλημα την παραμονή στην κατηγορία. Την χρονιά που μας πέρασε θυμίζουμε ότι σώθηκε χάρις στον Κεραυνό Αιγίου που διατηρήθηκε στη Γ’ Εθνική.