“ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” | Μια αγκαλιά στήριξης στον Διονύση Προκόπη

Μια ακόμη μεγάλη αγκαλιά άνοιξε για να βοηθήσει να πραγματοποιηθεί το όνειρο του Διονύση Προκόπη που δεν είναι άλλο παρά να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή και να βγει νικητής στον αγώνα που εξακολουθεί να δίνει.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο σύλλογος “Όνειρο του Παιδιού” θέλησε να τον στηρίξει διοργανώνοντας μουσική συναυλία στον Άγιο Δημήτριο με την παρουσία του πολύ γνωστού τραγουδιστή Τέρη Χρυσού, της Ζακυνθινής mezzo soprano Αικατερίνης Μποτώνη, της ερμηνεύτριας κ. Λύρη αλλά και της χορωδίας του συλλόγου. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή που με τη χρήση της τεχνολογίας μέσω τηλεφώνου η δημοφιλής τραγουδίστρια Άννα Βίση, μετέφερε τις δικές της προσωπικές ευχές για τον Διονύση Προκόπη και ζήτησε από όλους να στηρίξουν τον Ζακυνθινό μας συμπολίτη για να γίνει γρήγορα καλά. Η παράσταση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού το αμφιθέατρο στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου γέμισε από κόσμο που στήριξε τον Διονύση Προκόπη και διασκέδασε από το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Φυσικά την παράσταση έκλεψε ο Τέρης Χρυσός που ξεσήκωσε τα πλήθη και έστειλε μήνυμα στήριξης και από την δική του πλευρά για τον Ζακυνθινό συμπολίτη μας που παλεύει για να γίνει καλά στην υγεία του.

Για την πρωτοβουλία προκειμένου να στηριχθεί ο Διονύσης Προκόπης μίλησε στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Κάνδηλας “Ο σύλλογος το Όνειρο του Παιδιού πάντα είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες της Ζακύνθου. Από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε το γεγονός για το παιδί αυτό ο Σύλλογος είναι κοντά στην Οικογένεια. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τον Σύλλογο μας να γίνει μια φανταστική συναυλία. Παράλληλα είχαμε βάλει και σε διάφορα σημεία της πόλης κουτιά και μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα για τον Διονύση Προκόπη. Είμαστε κοντά σε όλες τις οικογένειες της Ζακύνθου”.

Στην ανάγκη να μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζονται για τον Διονύση Προκόπη αναφέρθηκε και ο κ. Πέτρος Σταμίρης που συμμετείχε και αυτός στην οργάνωση της μουσικής συναυλίας προσθέτοντας πως “Στον Άγιο Δημήτρη κάναμε μια εκδήλωση με το Όνειρο του Παιδιού για τον Διονύση Προκόπη. Είναι ανάγκη και δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μπορέσει το παιδί να ανταποκριθεί στην υγεία του. Ελπίζω να μαζευτούν τα λεφτά και πολύ γρήγορα να φύγει και να παει στο καλό και να επιστρέψει γερός και δυνατός”.

Ο 33χρονος συμπολίτης μας, Διονύσης Προκόπης έχει διαγνωστεί με μια σοβαρή ιδιοπαθής θωρακική σκολίωση. Παρουσιάζει δυσλειτουργία για βασικές δραστηριότητες καθημερινής ζωής και μειώνεται το προσδόκιμο της ζωής του. Δεν υπάρχει καμία θεραπεία, εκτός από τη χειρουργική επέμβαση. Το κόστος ωστόσο για τη νοσηλεία της ξεπερνά την οικονομική δυνατότητα της οικογένεια του. Η συμμετοχή και η στήριξη τέτοιων εκδηλώσεων ας γίνει μέλημα όλων μας προκειμένου να ενισχύσουμε την ελπίδα και την προσπάθεια του συμπολίτη μας. Σε αυτή την μάχη ζητά να τον στηρίξουμε. Κάθε συμβολή μας θα είναι μια ακόμη πολύτιμη ανάσα στο να βγεί νικητής. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Κανείς δεν αμφισβητεί την ανάγκη του παρά μόνο το ανύπαρκτο κράτος.