Παν. Τρουπιώτης – Τεχν. Διευθυντής Κατασταρίου – «Θα ρίξουμε το βάρος στο ταλέντο που υπάρχει στο νησί»

Νέα σελίδα ανοίγει το Καταστάρι, αφού θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το σωματείο. Με νέο τεχνικό διευθυντή τον Παναγιώτη Τρουπιώτη που γνωρίζει «πρόσωπα και πράγματα» στο νησί μας και με προπονητή τον Δημήτρη Νόλη, στόχος είναι μια καλή πορεία σε μια ανταγωνιστική κατηγορία.
Ο Παναγιώτης Τρουπιώτης αναλαμβάνει ένα δύσκολο πόστο και στις πρώτες του δηλώσεις στην «Ημέρα» θέλησε να πει ένα ευχαριστώ στη διοίκηση για την στήριξη, ενώ μίλησε και για τους στόχους που έχουν τεθεί στον ΑΟΚ.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Κατασταρίου και ειδικά τον πρόεδρο Αντώνη Ποταμίτη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να προσπαθήσουμε να καθιερωθούμε στην κατηγορία. Όσο για μένα θα προσπαθήσω να εργαστώ με βάση τις αρχές που έχω σαν άνθρωπος και τις γνώσεις που έχω αποκομίσει μέσα από την διαδρομή μου στον χώρο του ποδοσφαίρου ώστε όλοι μαζί να κάνουμε το όραμα πράξη».,
Το πιο βασικό κομμάτι για τον κ. Τρουπιώτη είναι η επόμενη μέρα και οι μεταγραφές που θα γίνουν, με τον ίδιο να εξηγεί τι έχει συζητήσει με τον Δημήτρη Νόλη.
«Έχω μιλήσει με τον προπονητή και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για να δημιουργήσουμε το πλάνο μέσα στο οποίο θα κινηθούμε. Έχουμε αποφασίσει να ρίξουμε το βάρος στο ταλέντο που υπάρχει στο νησί, δίνοντας την ευκαιρία στους ντόπιους ποδοσφαιριστές να αναδειχθούν. Επίσης θα γίνουν προσθήκες κάποιων ποιοτικών παικτών, οι οποίοι θα είναι από την υπόλοιπη Ελλάδα».
Σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες που θα έρθουν εκτός Ζακύνθου θα είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί και βοηθήσουν σημαντικά τον σύλλογο να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Επίσης θα γίνει προσπάθεια να μείνουν και ντόπιοι έμπειροι παίκτες για να στηρίξουν την νέα προσπάθεια. Ο Παναγιώτης Τρουπιώτης αναμένεται σύντομα να έχει νέα συνάντηση με τον πρόεδρο Αντώνη Ποταμίτη για να συζητηθεί ο τρόπος λειτουργίας της Κ17 αλλά και των ακαδημιών του σωματείου.