Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζακύνθου Ν. Τσίπηρας

Από την παραίτηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζακύνθου Νίκου Τσίπηρα χαρακτηρίστηκε η σημερινή συνεδρίαση του Σώματος που ολοκληρώθηκε πριν καν αρχίσει λόγω μη απαρτίας. Για μια ακόμη φορά καταγράφηκε η μη δικαιολογημένη απουσία του συνόλου, πλην δυο, δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας αλλά και της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Αυτή ήταν η “σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι” και ανάγκασε τον κ. Τσίπηρα να ανοίξει το δρόμο των αποχωρήσεων και παραιτήσεων κάνοντας λόγω για ηχηρή και επιδεικτική αδιαφορία των συναδέλφων του προς το θεσμό, τον ίδιο αλλά κυρίαρχα προς τους πολίτες που τους εξέλεξαν για να δώσουν λύση στα προβλήματά τους και όχι να τους γυρίζουν την πλάτη. Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί και από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.

Κατά τη διάρκειά της επρόκειτο να συζητηθεί το σημαντικό θέμα της έγκρισης της προμελέτης και του τρόπου εκτέλεσης του έργου της κατασκευής ολοκληρωμένης εγκατάστασης διαχείρισης απορριμμάτων (Ο.Ε.Δ.Α.) που έχει να κάνει με την τελική φάση της μονάδας διαχείρισης στο Λιβα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΡΙΟ 24.05.2018 ΣΤΗΝ «ΗΜΕΡΑ»