ΣΤΙΓΜέΣ με έναν πολύτιμο συνεργάτη για την επιχείρηση σας | Κυκλοφορεί 18/5 με την «ΗΜΕΡΑ»

Αυτή την Παρασκευή 18 Μαϊου μαζί με την Ημέρα Ζακύνθου κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο τεύχος του Περιοδικού Στιγμές με αφιέρωμα στις τροφοδοσίες.
Αυτή την εβδομάδα σας παρουσιάζουμε το κατάστημα Ζαφείρης τροφοδοσίες-κάβα όπου μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από κρασιά απ΄ όλο τον κόσμο, αλλά και τα πάντα που αφορούν την ποτοποιεία και την μαζική εστίαση του καταστήματος σας!
Η WWF Ελλάς παραβρέθηκε στην Ζάκυνθο και ενημέρωσε μικρούς και μεγάλους για την σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος
Μάθαμε ποιές είναι οι διατροφικές συνήθιες που αντιγράφουν οι ξένοι, τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού και αν τελικά το κρασί κάνει καλό στην υγεία μας.
Μαγειρέψαμε με τον Ανδρέα Φλεμοτόμο σαλάτα νισουαζ,πολέντα και το καλύτερο φιλέτο κοτόπουλο
Ενημερωθήκαμε από την διαιτολόγο-διατροφολόγο μας Λήδα Γιατρά σχετικά με τις διατροφές που ενισχύουν την μνήμη και από αισθητικό- κοσμητολόγο του ΙΑΣΣΙΣ Μάγκυ Κοπανά τα πάντα για την σωστή ενυδάτωση του προσώπου.
Τέλος το smartix μας παρουσιάζει το power bank και την χρησιμότητα του.
Βρεθήκαμε στην 5η Ανάβαση Ζακύνθου και στο 2ο Κύπελλο Βεζάλ και μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό σας παρουσιάζουμε όλα όσα έγιναν εκεί καθώς και τις εκδηλώσεις που έγιναν στο νησί μας την εβδομάδα που μας πέρασε.