Παναρτεμισιακός – Αποχαιρέτησε με χαμόγελα την ποδοσφαιρική χρονιά

Μια εξαιρετική πορεία ολοκλήρωσε ο Παναρτεμισιακός στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου τερματίζοντας τρίτος πίσω από Καταστάρι και Τσιλιβή για την μάχη του τίτλου και της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Τα Λαγκαδάκια πραγματοποίησαν το δικό τους ποδοσφαιρικό αντίο για φέτος σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής και ευχήθηκαν όλοι να έχουν μια επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν αλλά και να συνεχίσουν να είναι μια αγαπημένη οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου.
Ο έμπειρος παράγοντας της ομάδας Διονύσης Αρβανιτάκης δήλωσε συγκινημένος για τους παίκτες και τον ζήλο που έδειξαν την φετινή σεζόν, ενώ τόνισε ότι ο Παναρτεμισιακός έδειξε την αξία του και έκανε υπερήφανο το χωριό με την Τρίτη θέση που κατέκτησε.
Ο προπονητής του συλλόγου Διονύσης Μουζάκης στην δική του αναφορά προς την ομάδα, τόνισε ότι ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές σαν τεχνικός, αφού συνάντησε από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν ένα οικογενειακό κλίμα στα Λαγκαδάκια και αυτό ήταν κάτι που του άρεσε πολύ. Τόνισε δε ότι ελπίζει να συνεχίσει το σωματείο να κινείται προς την ίδια κατεύθυνση και να καταφέρει τα επόμενα χρόνια να πετύχει ακόμα περισσότερα.

Ψηλά ο πήχης για τον Παναρτεμισιακό

Ακόμα ψηλότερα θέλει να δει τον Παναρτεμισιακό η διοίκηση της ομάδας που είδε ότι οι κινήσεις της τα τελευταία χρόνια ήταν άκρως επιτυχημένες και βοήθησαν ώστε να είναι αυτή τη στιγμή στις πρώτες θέσεις της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Τα επόμενα έτη ίσως ο σύλλογος να κάνει και το βήμα παραπάνω διεκδικώντας κάποιον τίτλο και προσπαθώντας να τιμήσει το χωριό. Ένα βασικό κομμάτι για τον Παναρτεμισιακό ήταν ότι είχε πολλά παιδιά δικά του τη φετινή χρονιά και αυτό ήταν ένα κέρδος για την διοίκηση και τον προπονητή, ο οποίος είχε ένα αξιόλογο ρόστερ.
Μην ξεχνάμε ότι την χρονιά που μας πέρασε ο Παναρτεμισιακός ήταν ανώτερος από παραδοσιακές δυνάμεις του τοπικού της Ζακύνθου όπως ο Αστέρας Μαχαιράδου και ο Άγιος Λέοντας, ενώ έδειξε εξαιρετική εικόνα και κόντρα στο Καταστάρι που πήρε το πρωτάθλημα αλλά και στο Τσιλιβή που ήταν στην κορυφή στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.