Σε κλίμα συγκίνησης η αλλαγή σκυτάλης στη ΝΟΔΕ Ζακύνθου

Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ζακύνθου η παράδοση – παραλαβή από τον πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Κόκλα, στον νέο Πρόεδρο Διονύση Καρδιανό, κάνοντας λόγο για μια νέα εποχή για την οργάνωση, με τον ίδιο να μην παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό από τις θέσεις που όλα αυτά τα χρόνια κράτησε, ούτε να αλλάξει όλα αυτά που τονίζει δημόσια εδώ και πολλά χρόνια. Μεταξύ άλλων δεσμεύτηκε για κομματικά γραφεία που θα είναι ανοιχτά για όλους αλλά και για την λειτουργία Γραφείου Τύπου
Παρόντα και τα περισσότερα από τα μέλη της νέας νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής που ευχαρίστησαν τον απερχόμενο για την προσφορά του και ευχήθηκαν στο διάδοχό του καλή επιτυχία στο έργο του.
Συγχαίροντας τα καινούργια μέλη της νομαρχιακής, των ΔΗΜΤΕ και τους συνέδρους, αλλά και όλους τους υποψηφίους για την καθαρή και έντιμη διαδικασία, τους χαμηλούς τόνους και το κλίμα ενότητας που επικράτησε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ δήλωσε πως “Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα η μαζική συμμετοχή του κόσμου. Πράγμα πολύ σημαντικό το οποίο συμβολίζει και την ωριμότητα της παράταξης έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την βουλευτική έδρα. Θεωρώ ότι έχει επιτευχθεί ένα σημαντικό έργο και έχουν μπει οι βάσεις και είμαι βέβαιος με την εμπειρία την δική σου πρόεδρε, με την πολύ καλή σύνθεση στελεχών που απαρτίζει την νομαρχιακή, το μείγμα νέων στελεχών και των παλιότερων και την πλέον κατανόηση από όλους Νεοδημοκράτες και πολίτες ότι πρέπει να αλλάξει σελίδα η Ζάκυνθος και η χώρα. Πάμε δυνατά και ενωμένοι όλοι μαζί και είμαι δίπλα σου όπου χρειαστεί να βοηθήσω για την επόμενη μέρα”.

Στην αντιφώνηση του ο νέος Πρόεδρος Διονύσιος Καρδιανός αφού ευχαρίστησε τον προκάτοχό του και θεωρώντας πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια δήλωσε πως “το να πω ότι θα αλλάξουμε σελίδα είναι τετριμμένο. Εκείνο που πρέπει να γίνει και θα γίνει το εγγυώμαι προσωπικά είναι ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή, τα στελέχη των δυο τοπικών Επιτροπών και όλοι οι ψηφοφόροι πρέπει να αλλάξουμε μυαλά στην βάση της ενότητας. Θέλω όμως και πιστεύω για αυτό να μην παρεξηγηθώ να ευχαριστήσω όλους βέβαια, αλλά ειδικότερα την νεολαία που θα πάρει κάποια στιγμή ολοκληρωτικά την σκυτάλη, γιατί είναι αξία τα παιδιά, είναι επιστήμονες οι περισσότεροι και όλοι εργάζονται σκληρά με τα σημερινά δεδομένα των 600 ευρώ και με τρίωρα ή τετράωρα ασφάλισης στο ΙΚΑ”.