Να σας ζήσει – Ήρθε στον κόσμο ο γιός του αρχηγού του Τσιλιβή Σ. Γεωργίου

Μια από τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής του ήταν η περασμένη Κυριακή για τον αρχηγό του Α.Ο. Τσιλιβή αφού ήρθε στον κόσμο από την σύζυγο του Γεωργία το πρώτο του παιδί, το οποίο ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο άσος του συλλόγου του Πλάνου ενημέρωσε για αυτό το γεγονός με μια χαρούμενη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέφερε τα εξής:
«Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από την Παοκάρα μας ήταν αδύνατο να μην έρθω και εγω στον κόσμο αυτό για να το πανηγυρίσω μαζί με τον μπαμπά μου και να κάνω το καλύτερο δώρο στη μανούλα μου για τη γιορτή της μητέρας.Καλώς μας ήρθες ζωούλα μας!!!».
Φυσικά δεν έλειψαν οι πολλές και ξεχωριστές ευχές στο αγαπημένο ζευγάρι που πριν από λίγο καιρό είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και τώρα ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους με την γέννηση του γιού τους. Για τον αρχηγό του Α.Ο. Τσιλιβή αυτό ήταν που του έλειπε από την ζωή του, με τον έμπειρο άσο να δένεται με το νησί μας ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας την δική του ξεχωριστή οικογένεια, ενώ μην ξεχνάμε ότι εκτός του ότι παίζει ποδόσφαιρο, εργάζεται στη Ζάκυνθο τα τελευταία χρόνια.