Καταστάρι – Πρώτη συζήτηση Νόλη με τη διοίκηση

Λίγο πριν την αναχώρηση του για την Θεσσαλονίκη ο προπονητής του Κατασταρίου Δημήτρης Νόλης είχε την πρώτη του συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η παρουσία του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής απαιτεί άμεσες δράσεις από τον σύλλογο, με τον κ. Ποταμίτη να συνομιλεί με τον έμπειρο τεχνικό για την σεζόν 2018-19 και να αναφέρονται στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν εκ νέου μετά το επιτυχημένο φετινό του πέρασμα στους αγώνες των πλέι οφ.
Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε μια φιλολογική συζήτηση, αφού πρέπει πολλά πράγματα να προχωρήσουν ώστε η ομάδα του Κατασταρίου να είναι έτοιμη να συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική και να παρουσιάσει καλή εικόνα. Ο κ. Νόλης σε περίπτωση που τελικά υπάρξει συμφωνία με τον σύλλογο θα έρθει στο νησί μας για να αναλάβει τα καθήκοντα του και να καθοδηγήσει το Καταστάρι στην πρώτη του χρονιά στην Τρίτη εθνική κατηγορία.
Από εκεί και πέρα η διοίκηση πρέπει να ξεκαθαρίσει και τι θα γίνει με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της όπως ο Στ. Λιβέρης, ο Μ. Κωστάκης και ο Δ. Μαλαφούρης αλλά και πολλοί ακόμα. Είναι άγνωστο πόσοι από αυτούς θα δεχθούν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού έχουν αρκετές υποχρεώσεις και θα είναι δύσκολο να ταξιδεύουν εκτός Ζακύνθου τις Κυριακές. Το τοπίο θα αργήσει βέβαια να ξεκαθαρίσει, αφού τώρα τόσο τα περισσότερα μέλη της διοίκησης, όσο και οι ποδοσφαιριστές ασχολούνται με την έναρξη της τουριστικής περιόδου και έχουν στο μυαλό τους τις επιχειρήσεις τους.