Διασκέδασαν τα παιδιά στο 2ο Κύπελλο Βεζάλ – Ξεχωριστές φωτοστιγμές από τους αγώνες τους

H χαρά του αθλητισμού ήταν για τα μικρά παιδιά το φετινό Κύπελλο Βεζάλ που διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη φορά στην Λίμνη Κεριού. Η διοργάνωση που γίνεται στα πλαίσια του Συνεδρίου Βεζάλ περιλαμβάνει αγώνες beach soccer, κολύμβησης, ιστιοπλοΐας και δρόμου. Χθες ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη μέρα όπου συμμετείχαν τα σχολεία και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά, αφού η συμμετοχή ήταν μεγάλη ,όπως και το ενδιαφέρον, με τους διοργανωτές να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Από τις 9 το πρωί ξεκίνησε το Κύπελλο Βεζάλ με τους αγώνες beach soccer να είναι συναρπαστικοί και ιδιαίτερα αμφίρροποι για τα σχολεία. Τα περισσότερα ματς κρίθηκαν στην παράταση, ενώ ακόμα και οι γονείς εκτός από τα παιδιά ζούσαν πολύ έντονα τους αγώνες. ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λ. Μαλιούφας έμεινε όλη την μέρα για τους αγώνες, ενώ διαιτήτευσαν οι Δ. Βοζαΐτης, Δ. Κλάδης και Δ. Ζαφείρης. Λίγο αργότερα έγιναν και οι αγώνες κολύμβησης και μετά της ιστιοπλοΐας που προστέθηκαν με επιτυχία στη διοργάνωση με τον ΑΝΟΖ να αναλαμβάνει την διεξαγωγή των αγώνων.

Λίγο μετά τις 18.00 ξεκίνησαν και οι αγώνες στίβου με την σκυταλοδρομία στην αρχή και μετά ο αγώνας του 1 χιλιομέτρου. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη τα παιδιά, ενώ δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί στην εκκίνηση από τα παιδιά παρά τις εκκλήσεις των διοργανωτών. Ευτυχώς δεν χτύπησε κανένας σοβαρά, με την ιατρική φροντίδα των διαγωνιζόμενων να την έχει αναλάβει ιδιωτικό κέντρο υγείας του νησιού μας. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου.