Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου – Διοργανώνει την 5η Ανάβαση

Για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει την επιτυχημένη Ανάβαση του νησιού μας. Όπως και στους προηγούμενους αγώνες, τμήμα της Επαρχιακής Οδού Κατασταρίου – Βολιμών θα είναι αυτό που θα χρησιμοποιηθεί για τους συμμετέχοντες, ενώ ο αγώνας θα διαρκέσει για δυο ημέρες, με τις 5-6 Μαΐου να έχουν οριστεί για την διεξαγωγή του.
Ήδη υπήρξε μια πρώτη ανακοίνωση για την ΑΛΕΖ που περιμένει πολλές συμμετοχές στην Ανάβαση, αλλά και τον κόσμο να πάει να παρακολουθήσει τις περίτεχνες προσπάθειες των οδηγών.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου: «Η αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ διοργανώνει την 5η ΑΝΑΒΑΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ η οποία θα διεξαχθεί την 5 και 6-5-2018 σε διαδρομή μήκους 2,5 km και σε Τμήμα της Ε. Ο Κατασταρίου – Βολιμών. Η ειδική διαδρομή, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΝΑΒΑΣΗΣ, είναι μια ασφαλή, όμορφη και τεχνική ειδική διαδρομή με καλό οδόστρωμα και είμαστε βέβαιοι ότι θα την απολαύσουν όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα».
Κάθε χρόνο η Ανάβαση Ζακύνθου είναι ένα ξεχωριστό γεγονός στο νησί μας και αποζημιώνει τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού οι οποίοι περιμένουν πως και πως την διεξαγωγή του αλλά και τις προσπάθειες των οδηγών που είτε είναι από το νησί μας είτε έρχονται από κάποιο άλλο μέρος δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Να σημειώσουμε ότι η ΑΛΕΖ έχει ενεργό ρόλο τα τελευταία χρόνια σε διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού συμμετέχει και σε αγώνες εκτός νησιού, ενώ η πίστα στην Λιθακιά έχει αναδημιουργηθεί πρόσφατα και αποτελεί έναν χώρο που μπορούν οι οδηγοί να κάνουν δοκιμαστικά και να τεστάρουν τις δυνατότητες των αγωνιστικών οχημάτων τους.