Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις | Ξεκινούν σήμερα έργα στην παραλιακη

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί από σήμερα Δευτέρα 16 Απριλίου οπότε και αναμένεται να ξεκινήσουν έργα στην παραλιακή λεωφόρο Κ. Λομβάρδου και για το λόγο αυτό θα εφαρμοστούν ειδικές ρυθμίσεις που θα ανακοινωθούν.
Η εταιρεία που ανέλαβε να υλοποιήσει το έργο της συντήρησης και βελτίωσης της παραλιακής οδού Λομβάρδου και της 15ης Ε.Ο. Κρυονερίου ζητά από τους οδηγούς να τηρούν τα σήματα που θα μπουν και να συμμορφώνονται με τις νέες προσωρινές ρυθμίσεις.
Οι εργασίες θα γίνονται τμηματικά κατά μήκος της Λομβάρδου και η ανάδοχος εταιρεία “ΑΝΤΑΙΩΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.” με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ζητά την κατανόηση οδηγών και πεζών και συμμόρφωση με τις ρυθμίσεις καθώς θα υπάρχει εκτροπή της κυκλοφορίας.
Πρόκειται για ένα έργο που χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις του έργου “Συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων” και η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία είναι ύψους 116.629,81 ευρώ. Μάλιστα, ο ανάδοχος του έργου έχει αναλάβει την υποχρέωση της περάτωσής του εντός 180 ημερών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
Η παρέμβαση θα γίνει από το ύψος της Τράπεζας Πειραιώς μέχρι και την πλατεία Αγίου Λουκά, όπου εντοπίζεται το σοβαρότερο πρόβλημα με λακκούβες, τομές στο οδόστρωμα, ανομοιομορφίες κτλ. Σοβαρά προβλήματα όπως μπορούν να καταμαρτυρήσουν και οι οδηγοί, υπάρχουν ειδικά μπροστά από το κτήριο της Αστυνομίας, όπου υπάρχουν οι νησίδες. Σε κάθε περίπτωση πάντως μιλάμε για μια περιοχή όπου παρά το γεγονός ότι αποτελεί τη βιτρίνα της πόλης και την πρώτη εικόνα των επισκεπτών μας, χαρακτηρίζεται από μια άναρχη εικόνα και μια έλλειψη αισθητικής.