Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του ΤΣ Κατασταρίου και σήκωσαν… μανίκια

Από την ορκωμοσία και ανάληψη των καθηκόντων των δυο νέων μελών του τοπικού συμβουλίου Κατασταρίου που εκλέχθηκαν κατά την επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε η χθεσινή ημέρα. Αυτά είναι ο κ. Κιουλάνης Νικόλαος ως Πρόεδρος και ο κ. Ιορδανίδης Νικόλαος, μέλος. Να θυμίσουμε ότι αυτή η εκλογή πέρασε από… χίλια κύματα, μετά την παραίτηση όλων των τακτικών και αναπληρωματικών μελών που είχαν εκλεγεί το 2014.
Την τελετή ορκωμοσίας έκανε ο ίδιος ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, παρουσία και του Αντιδημάρχου Αλυκών Νίκου Πέττα. Αμέσως μετά αφού τους συνεχάρη, τους ανέθεσε τα νέα τους καθήκοντα και τους ανέπτυξε το πλάνο που έχει ο Δήμος για την ευρύτερη περιοχή. Ο κ. Κολοκοτσάς μετά το πέρας της ορκωμοσίας τόνισε πως “Άνθρωποι αξιόλογοι, επιστήμονες με τους οποίους θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την περιοχή. Στόχος μας είναι η περιοχή τους αλλά και γενικότερα όλη η Ζάκυνθος να λάμψει, να προχωρήσει μπροστά για το καλό των παιδιών μας, για τη δημόσια υγεία, για το περιβάλλον και την ανάπτυξή μας. Τους ευχαριστώ πολύ και θα είμαι δίπλα τους στο έργο που αναλαμβάνουν για την περιοχή του Κατασταρίου”.
Από τη μεριά τους οι νέοι τοπικοί σύμβουλοι αφού την χαρακτήρισαν σημαντική μέρα, υποσχέθηκαν για τα επόμενα χρόνια, να αφουγκραστούν την αγωνία των κατοίκων της περιφέρειας, και να προσπαθήσουν να αγωνιστούν για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων τους. Ειδικότερα ο κ. Κιουλάνης δήλωσε πως “Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανε ο Δήμαρχος να με εντάξει στο στρατηγείο του. Θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα πρέπει να παράξουμε έργο, βέβαια με την αγαθή συνεργασία τους. Τους ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί ξέρω ότι θα συνδράμουν και χρηματικά για να φτιάξουμε ένα Καταστάρι όπως του αρμόζει και όχι όπως το κατάντησαν”.
Αλλά και ο κ. Ιορδανίδης τόνισε ότι “Θα κάνουμε ότι μπορούμε για το χωριό μας και μόνο για το χωριό μας και θα στηρίξουμε με τη σειρά μας τον κ. Κολοκοτσά. Δεν θέλω να μένω στα λόγια, αλλά θα αφήσω να μιλήσουν οι πράξεις”.

Γ.Α.