15,000 ευρώ η αντικατάσταση του – Κάηκε ο ηλεκτρονικός πίνακας στην Παναγούλα

Μια απρόσμενη ζημιά προκλήθηκε στον ηλεκτρονικό πίνακα που βρίσκεται στο Κλειστό Γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ στο κλειστό της Παναγούλας, αφού την περασμένη Παρασκευή έγινε διακοπή ρεύματος κατά την διάρκεια των σχολικών πρωταθλημάτων και κάηκε. Βέβαια το πρόβλημα για τα αθλητικά σωματεία και το 2ο ΓΕΛ είναι μεγάλο, καθώς η αντικατάσταση του κοστίζει 15,000 ευρώ, αφού τόσο κάνει ένας νέος λεπτομερής πίνακας που χρειάζεται για τους αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηλεκτρονικός πίνακας που βρισκόταν στην Παναγούλα είναι από το παλιό κλειστό που έχει γκρεμιστεί και είναι ηλικίας άνω των 32 ετών.
Να πούμε ότι για τις ανάγκες των αγώνων το Σαββατοκύριακο χρησιμοποιήθηκε ένα πιο μικρό πινακάκι που αγοράστηκε και έκανε 1,000 ευρώ, ωστόσο δεν είναι αρκετό για τα σωματεία που θέλουν να αντικατασταθεί ο μεγάλος πίνακας.
Εν τω μεταξύ οι γυναίκες της ΑΓΕΖ κέρδισαν τον ισχυρό Γλαύκο με 54-48 παίζοντας με ψυχή και συνεχίζουν θετικά στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ. Παντελίδου (16π.) και Κυπριώτη 14π.) ξεχώρισαν στο σκοράρισμα για τις «ερυθρόλεκες» που συνεχίζουν με καλό πρόσημο την φετινή τους προσπάθεια στην κατηγορία.
Επόμενο ματς για τις γυναίκες της ΑΓΕΖ είναι κόντρα στον Έσπερο εκτός έδρας.