Πώς ασχοληθήκατε με αυτό το επάγγελμα;
Ασχολούμαι με τον χώρο της εστίασης τα τελευταία επτά χρόνια και μαζί με τον σύζυγό μου, δημιουργήσαμε το εστιατόριο Utopia στο Αργασι. Στόχος μας ένα ιδιαίτερο εστιατόριο το οποίο θα μπορούσε να βρίσκεται σε οποιοδήποτε μεγάλη πόλη, με γευστικά πιάτα, ποιοτικά κρασιά και cocktails, αλλά και μοναδική ατμόσφαιρα, πάνω στη θάλασσα. Αν και κλείσαμε μόλις τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας, νομίζω ότι είμαστε πλέον στη σωστή κατεύθυνση.
Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζει η γυναίκα σήμερα το επάγγελμα με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις;
Σε ένα σύγχρονο κόσμο η εργαζόμενη γυναίκα/μητέρα είναι εκείνη που θα προσπαθήσει περισσότερο να είναι συνεπείς σε όλες της τις υποχρεώσεις. Απαιτεί θυσίες και χρόνο, όμως θα τα καταφέρει κάθε φορά….
Ποιες οι δυσκολίες του επαγγέλματός σας;
Μια επιχείρηση και ιδιαίτερα ένα εστιατόριο, χρειάζεται συνεχή επίβλεψη στην λειτουργία ώστε να εξασφαλίσεις την σωστή ποιότητα του αποτελέσματος αλλά και να είναι η επιχείρηση επικερδής. Χρειάζεται πολύ οργάνωση και συνεπείς συνεργάτες!