Αγγελική Βαρδακαστάνη – New Life Beuty Club

Πώς ασχοληθήκατε με αυτό το επάγγελμα;
Το 1987 δημιούργησα το πρώτο μου ινστιτούτο αισθητικής . Φέτος, το 2018 κλείνω 31 χρόνια δουλειάς στην αισθητική με δικά μου ινστιτούτα.
Είμαι τυχερή γιατί είμαι από τους ανθρώπους που στη ζωή μου έχω ως εργασία αυτό που αγαπώ. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήθελα να ασχοληθώ με την ομορφιά και την αισθητική.
Μετά από 31 χρόνια, έχοντας παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις στην αισθητική, αισθάνομαι τυχερή που μπορώ να βοηθήσω τη σύγχρονη γυναίκα μέσα από την παροχή των υπηρεσιών μου στην αναζήτηση της ομορφιάς, για να έχει μία καλύτερη ζωή με ισορροπία με τον εαυτό της το σύντροφο της και το περιβάλλον της.

Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζει η γυναίκα σήμερα το επάγγελμα με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις;
Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο για τη σύγχρονη γυναίκα να συνδυάζει με επιτυχία όλους αυτούς τους ρόλους που επιτάσσει η καθημερινότητα.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι επαγγελματίας, εργαζόμενη , μητέρα, σύζυγος, κόρη κ.λ.π και ταυτόχρονα ενεργό κοινωνικό μέλος της κοινωνίας.
Απαιτείται σκληρή δουλειά, ιδιαίτερη επιμονή και οργανωτικότητα.
Τριάντα χρόνια τώρα ασχολούμαι και συναναστρέφομαι με γυναίκες , τις σέβομαι απόλυτα και τις αγαπώ γιατί καθημερινά βλέπω το συγκλονιστικό αγώνα που δίνουν.
Να φέρουν εις πέρας όλες τις ευθύνες από τους ρόλους που έχουν επωμισθεί και ταυτόχρονα να προσπαθούν να κυνηγήσουν το «όνειρο της ομορφιάς».
Η εμπειρία μου έχει διαμορφώσει την πεποίθηση ότι εμείς οι «καλλιτέχνες της ομορφιάς» σε αυτή τη γυναίκα του σήμερα πρέπει να προβάλουμε την ΑΛΛΗ ιδέα-άποψη.
Την άποψη ότι είναι ανάγκη για τη σύγχρονη γυναίκα να αναζητά την καλυτέρευση του εαυτού της, όχι στα πλαίσια της αψεγάδιαστης καλλονής, αλλά της γυναίκας που θέλει να αισθάνεται υγιής, έχοντας κατακτήσει με την περιποίηση της την πραγματική χαλάρωση γιατί θέλει πρώτα και κύρια να αισθάνεται ευεξία συναισθηματική, πνευματική και σωματική.


Ποιες οι δυσκολίες του επαγγέλματός σας;
Οι δυσκολίες δεν συσχετίζονται με τις συνθήκες εργασίας γιατί ο χώρος μας είναι για τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί ο ΝΑΟΣ της χαλάρωσης και της ευεξίας.
Έρχονται ακριβώς εδώ επειδή, θέλουν για λίγο να ξεφύγουν από την πίεση της καθημερινότητας και να ασχοληθούν με τον εαυτό τους.
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε , είναι αυτές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην πατρίδα μας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης .
Σχετίζονται άμεσα με την οικονομική σταθερότητα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας.
Όμως εδώ ζούμε, αυτά βιώνουμε.
Απαιτείται αισιοδοξία και επιμονή.

Αργάσι Ζάκυνθος
Τηλέφωνο: 6984975606
[email protected]