Το “Ξενοδοχείο Παράδεισος” ανοίγει τις πόρτες του | Πρεμιέρα 23/02 στις 9.15μμ

Ένα ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του απόψε για να υποδεχθεί με μεγάλη χαρά το κοινό του και να χαρίσει άφθονο γέλιο. Ένα “Ξενοδοχείο Παράδεισος” υποδέχεται τα παράνομα ζευγαράκια και όχι μόνο, τους θεατρόφιλους και όχι μόνο, όσους θέλουν να γελάσουν με την καρδία τους και όχι μόνο, προσφέροντας μια φωλίτσα φτιαγμένη για δυο πουλάκια, ένα κάδρο για μια όμορφη εικόνα όπου η κυρία να νιώθει ασφαλής. Η τρελή – τρελή κωμωδία του Ζώρζ Φεϋντώ, επι σκηνή κάνει πρεμιέρα απόψε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου. Με την σκηνοθετική υπογραφή του Μπάμπη Συγούρου και την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουλικάδου “Ερωτόκριτος”, η παράσταση σατιρίζει και καυτηριάζει τον καθωσπρεπισμό της αστικής τάξης. Την υποκρισία της μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και απίστευτη πλοκή. Μια “χιονοστοιβάδα”, όπου όλοι όσοι δεν θα έπρεπε να συναντηθούν, πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο, προκαλώντας το ασυγκράτητο γέλιο του θεατή.

Ο θεατής παρακολουθεί λοιπόν τους “καλοκουρδισμένους” ήρωες του Φεϋντώ να βρίσκονται μετέωροι ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα, στην ανθρώπινη επιθυμία και στις επιταγές της κοινωνίας. Μέσα σε ένα κρεσέντο ευτράπελων και κωμικοτραγικών καταστάσεων, ο ένας προσπαθεί να κρυφτεί από τον άλλον, επειδή κανείς δεν είναι ο εαυτός του, αλλά είναι αυτό που οι “άλλοι” επιθυμούν για αυτόν. Μέσα σε όλες τις αντιξοότητες που διανύουμε ως κοινωνία, φέτος o “Ερωτόκριτος” αποφάσισε να παρουσιάσει ένα θεατρικό έργο που θα µας κάνει να αφήσουμε για λίγο τα προβλήματα στην άκρη, που θα µας κάνει να γελάσουμε µε την ψυχή µας και θα µας κάνει να νιώσουμε όμορφα. Ταυτόχρονα όμως ένα έργο που µας δείχνει ότι και μέσα σε κοινωνίες που ευημερούν, ο άνθρωπος παραμένει ανικανοποίητος και ψάχνει διεξόδους µε τρόπους που µόνο προβλήματα και μπλεξίματα μπορούν να του δημιουργήσουν.

Διανύοντας περίπου µια εικοσαετία, πιστοί κάθε χρόνο στις θεατρικές της υποχρεώσεις, οι συντελεστές αγκάλιασαν µε τον καλύτερο τρόπο το έργο “Ξενοδοχείο ο Παράδεισος” του Ζώρζ Φεϋντώ, το αγάπησαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να το υλοποιήσου µε ένα ξεχωριστό, όπως κάθε φορά, τρόπο. Παρακολουθώντας κανείς από κοντά τις πρόβες διαπιστώνει πως το κατάφεραν επειδή έχουν ένα µόνο στόχο: Να υπηρετούν το θέατρο! Η ανάγκη όλης της ομάδας για δημιουργία, αλλά και η αγάπη της για το θέατρο είναι οι βασικότεροι παράγοντες που τους ενώνουν και που κρατούν τόσα χρόνια ενωμένους.

Παραστάσεις 23/02 – 10/03 (εκτόςΔευτέρας & Τρίτης) στις 9.15μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου.
Κρατήσεις θέσεων 26950-62350 – 26950-44505