Επίσκεψη Β. Οικονόμου| Τα προβλήματα της υγείας στο νησί καταγράφει η ΝΔ

Συνεχίζεται ο κύκλος επισκέψεων και επαφών στα Ιόνια Νησιά και στην Ήπειρο από τον Τομέα Υγεία και τη Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ. Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο τομεάρχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου καθώς και ο Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, Στέλιος Κονταδάκης.
Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ και όπως επισημαίνουν τα στελέχη της “μακριά από “κάλπικες” υποσχέσεις και “μεγάλα” λόγια, τα αποτελέσματα των οποίων “πληρώνει” ακριβά η χώρα, η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες προκειμένου να επικαιροποιήσει το πρόγραμμα της και να δώσει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις”.
Το κλιμάκιο της ΝΔ πραγματοποιεί επισκέψεις στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας των Ιονίων Νήσων και της Ηπείρου, έχει ενημέρωση και διάλογο με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καταγράφοντας τα πάντα. Συγχρόνως, πραγματοποιεί συναντήσεις με εκπροσώπους επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων καθώς και εκπροσώπους της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Το κλιμάκιο θα βρεθεί στη Ζάκυνθο σήμερα και αύριο όπου η επίσκεψή τους θα ξεκινήσει με συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ζακύνθου και ακολούθως Νομαρχιακή Συνέλευση στο Πνευματικό Κέντρο. Αύριο Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και συνάντηση με τον Ιατρικό, Φαρμακευτικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο. Ακολούθως επίσκεψη στο Επιμελητήριο Ζακύνθου και συνάντηση με τον Εμπορικό και Δικηγορικό Σύλλογο και το Σύλλογο Λογιστών.
Πρόθεση της ΝΔ είναι τον Απρίλιο να διοργανώσει τέσσερα Αναπτυξιακά Συνέδρια, ένα σε κάθε Νομό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Σε αυτά τα Αναπτυξιακά Συνέδρια θα αναπτυχθεί και θα οριστικοποιηθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για τα Ιόνια Νησιά.

φωτο: Aftodioikisi