Σύνδεσμος Διαιτητών Ζακύνθου – Τίμησε τα παλιά μέλη

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα σε εστιατόριο στη Λιθακιά πραγματοποίηθηκε η γιορτή του Συνδέσμου Διαιτητών Ζακύνθου. Έχοντας περάσει μια χρονιά με πολλές καλές αλλά και δύσκολες στιγμές, ο Σύνδεσμος προχώρησε πριν λίγο καιρό σε εκλογές, έχοντας νέο πρόεδρο τον Τάσο Στραβοπόδη και θέλει να συνεχίσει τον θεσμικό του ρόλο χωρίς προβλήματα.
Στην γιορτή πραγματοποίηθηκε και η κοπή της πίτας, ενώ πιο μεγάλη σημασία είχαν οι τιμητικές βραβεύσεις σε παλιούς διαιτητές που έγραψαν ιστοριά, με κάποιους από αυτούς να είναι και ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου. Συγκεκριμένα τιμητικό έπαινο πήραν οι Σπύρος Βυθούλκας (Μαγκιόρος), Αντρέας Κλαυδιανός, Σπύρος Παπαδάτος, Κώστας Πλέσσας και Διονύσης Βοζαΐτης.

Βέβαια και τα πιο νέα μέλη του Συνδέσμου ήταν εκεί, αφού διαιτητές που μόλις άρχισαν την πορεία τους βρέθηκαν στην γιορτή, όπως η Αντζελέτα Παλαιοθοδώρου που το Σαββατοκύριακο πραγματοποίησε ως βοηθός τους πρώτους της αγώνες και άφησε καλές εντυπώσεις. Επίσης και άλλοι νεαροί ρέφερι ήδη έχουν ξεκινήσει να πηγαίνουν σε παιχνίδια, ενισχύοντας την Ζακυνθινή διαιτησία που χρειάζεται νέο αίμα για να συνεχίσει την σταθερά καλή της πορεία τα τελευταία χρόνια.

Ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς έδωσε το παρών στην εκδήλωση και στην ομιλία του ευχήθηκε οι διαιτητές να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους στο νησί μας και να βοηθήσουν ώστε ο αθλητισμός να κάνει βήματα μπροστά. Ο κ. Κολοκοτσάς στάθηκε ότι η δουλειά τους είναι εξαιρετική όλα τα χρόνια και η προσφορά τους ουσιαστική. Επίσης χαιρετισμό έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος

Εκ μέρους της ΕΠΣ Ζακύνθου ο Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Ραυτόπουλος σχολίασε ότι οι διαιτητές είναι βασικό κομμάτι του τοπικού ποδοσφαίρου και ευχήθηκε να συνεχιστεί η επιτυχημένη παρουσία τους και τα επόμενα χρόνια.