Συνεργασία Δήμου με Γ. Πατούλη για σωστή ενημέρωση σε θέματα υγείας

Ιατρικά θέματα και η εξεύρεση τρόπων καλύτερης ενημέρωσης των δημοτών πάνω σε αυτά ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ζακύνθου, και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης. Ο κ. Κολοκοτσάς παραβρέθηκε στην Ιατρική Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel και εκείνο που ζήτησε ήταν η συνεργασία προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους ζακυνθινούς που το έχουν ανάγκη, είτε να ενημερωθούν, είτε μέσω κινητών μονάδων για να κάνουν προληπτικές ογκολογικές εξετάσεις και να γίνουν αιμοδότες σε κινητές μονάδες.
Με την σκέψη για την οργάνωση των δράσεων της κινητής μονάδας στη Ζάκυνθο, ο κ. Κολοκοτσάς μας δήλωσε “Ήρθαμε για να συνεργαστούμε και να μας βοηθήσουν, στο πως μπορεί να έρθουν αυτές οι ομάδες και να έχουμε μια στήριξη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να κάνουν μια εξέταση”.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ζακύνθου, διοργανώνει στις 10 Μαρτίου του 2018, εκδήλωση για την εξωσωματική γονιμοποίηση με πρωτοβουλία του Γυναικολόγου, Νικήτα Σπίνου, στην οποία θα παρευρεθεί ο Δρ Κωνσταντίνος Πάντος αλλά και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης. Μέσω αυτής θα ενημερωθούν οι πολίτες και θα μιλήσουν με τους ειδικούς διατυπώνοντας τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους.

φωτο: Zarpanews