Κίνηση ανθρωπιάς από τον Σπύρο Βρυώνη – 20,000 καπάκια από τον φροντιστή του γηπέδου του Αγγερικού

Η αγάπη για τον συνάνθρωπο μας ίσως είναι το σημαντικότερο πράγμα που μπορούμε όλοι να κάνουμε. Αυτό κατάλαβε και ο επί σειρά ετών φροντιστής του Δημοτικού Αγγερικού Σπύρος Βρυώνης, ο οποίος συγκέντρωσε 20,000 καπάκια για την εκστρατεία του IONIAN «Όλοι μαζί μια αγκαλιά» προκειμένου και αυτός να προσφέρει ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να παραδοθεί ένα ολοκαίνουργιο αναπηρικό αμαξίδιο σε έναν συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη.

Ο κ. Βρυώνης μιλώντας για αυτήν την πρωτοβουλία τόνισε ότι «Συγκέντρωσα 20,000 καπάκια για να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου που το έχουν ανάγκη για να πάρουν ένα αναπηρικό καρότσι. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και αν μπορέσω θα μαζέψω ακόμα περισσότερα καπάκια και να βοηθήσω αυτήν την πρωτοβουλία».

Ο Σπύρος Βρυώνης προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν υπάλληλος και φροντιστής στο Δημοτικό γήπεδο του Αγγερικού και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τοπικό ποδόσφαιρο, αφού πρόκειται για έναν χαμογελαστό και καλοσυνάτο άνθρωπο που πάντα ενδιαφέρεται για τον διπλανό του και συνεισφέρει με τον δικό του τρόπο στην κοινωνία. Η ενέργεια του αυτή σίγουρα αξίζει συγχαρητηρίων και στέλνει μηνύματα σε όλους να προσφέρουν ώστε να δοθεί ένα αναπηρικό καροτσάκι σε συναθρώπους μας που το έχουμε ανάγκη.