Εθελοντική Ομάδα Ζακύνθου | Πρόσφεραν αγάπη και παιχνίδια στο Ειδικό Σχολείο

Για πολλοστή φορά η εθελοντική ομάδα της Ζακύνθου μας συγκινεί με τις κινήσεις της, αφού φροντίζει να παραδίδει συνεχώς μαθήματα σωστού δημότη, με μόνη επιδίωξη να αλλάξουν την εικόνα διαφόρων περιοχών του νησιού με έργα και όχι λόγια. Και όλα αυτά χάρη στα δραστήρια μέλη της, όπου με κάθε τρόπο προσπαθούν το τελευταίο χρονικό διάστημα να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα προηγούμενων ετών πάντα προς όφελος των κατοίκων και επισκεπτών μας.
Αυτή τη φορά, έγιναν ‘’Άγιοι Βασίληδες’’ και έδωσαν δώρα στα παιδάκια του Ειδικού Σχολείου, μέρος των οποίο είχε προσφερθεί στην Ομάδα από την αεροπορική εταιρεία TUI για τις δράσεις που διοργάνωσαν τις εορτές. ‘’Η αεροπορική εταιρεία, μας βρήκε η ίδια κα μας πίστεψε σε οτιδήποτε κάνουμε σε όλο αυτό που κάνουμε και μας εμπιστεύτηκε. Είδε το αγαθό των προθέσεών μας και μας έδωσε τα παιχνίδια τα οποία, το 90%, έφυγαν την πρωτοχρονιά στην εκδήλωσή μας που έγινε στην πλατεία Σολωμού’’ μας δήλωσε ο Διονύσης Νικολόπουλος, μέλος της Ομάδας.
Δεν έμεινα όμως μόνο σε αυτό αφού, όπως ήδη ήταν ντυμένοι ξωτικά και Αγιοι Βασιλίδες πήγαν έδωσαν κάποια δώρα στα παιδάκια νοσηλευόντουσαν στην παιδιατρική κλινική Νοσοκομείου και παράλληλα στην μαιευτική κλινική.
Καθώς λοιπόν εξακολουθούσαν να έχουν κάποια δωράκια ακόμα, αποφάσισαν να τα δώσουν στο Ειδικό Σχολείο, μας εξιστορεί ο κ. Νικολόπουλος και προσθέτει: ‘’Πήγαμε το πρωί, μας περίμενε, διότι τον είχαμε ενημερώσει, ο Διευθυντής του σχολείου, Παναγιώτης Κλάδης. Μαζευτήκαμε μια τεράστια αγκαλιά, αυτό που εισπράξαμε από τα παιδιά ήταν κάτι που δεν περιγράφεται. Η αγάπη των παιδιών αυτών είναι πολύ μεγάλη. Θέλαμε να πάμε την προηγούμενη βδομάδα αλλά λόγω του ότι τα σχολεία ήταν κλειστά, δεν πήγαμε’’.
Τέλος, ο ίδιος μας ενημέρωσε πως την ερχόμενη Δευτέρα, στις 8 το απόγευμα, στην ταβέρνα η Βαρκαρόλα, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Χριστουγεννιάτικης κουλούρας, της χορωδίας της Φανερωμένης, στην οποία ο κ. Νικολόπουλος είναι πρόεδρος. Και καταλήγει ‘’Εκεί θα υπάρχουν οικογένειες της χορωδίας και του συμβουλίου και θα βρεθούν και κάποιες σκέψεις για εκδηλώσεις που θα γίνουν μελλοντικά, παράλληλα με κάποιες προσκλήσεις που μας έχουν γίνει για να εκπροσωπήσουμε την Ζάκυνθο, εκτός νησιού’’.
K.M.