Στους έξι καλύτερους της ΕΣΚΑΗ η ΑΓΕΖ – Έκαναν το βήμα παραπάνω οι Παίδες

Στην ιστορική συμμετοχή τους στις έξι καλύτερες ομάδες της ΕΣΚΑΗ έφτασε το παιδικό τμήμα της ΑΓΕΖ που κατόρθωσε να προκριθεί από τον 3ο Όμιλο της Β’ φάσης της διοργάνωσης. Οι «μικροί» ερυθρόλευκοι» του Νίκου Θεοδόση και του Διονύση Χαϊκάλη γνώρισαν μόλις μια ήττα στην πορεία τους (στον δεύτερο γύρο), από τον Προμηθέα 2014 με 49-61 ωστόσο αυτή η απώλεια δεν ήταν αρκετή για να τους στερήσει την συμμετοχή τους.
Ήδη η ομάδα ετοιμάζεται για το Final 6, όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πατρών, τον Προμηθέα 2014, τον Έσπερο, την Προοδευτική και τον Α.Σ. Κεφαλονιά. Το Σάββατο διεξάγεται το πρώτο παιχνίδι για τους παίδες στην Γαστούνη κόντρα στην ομάδα από την Κεφαλονιά, με τις δυο ομάδες να έρχονται σε συμφωνία να μοιραστούν την απόσταση και να είναι πιο εύκολη η συμμετοχή τους στην τελική φάση.
Ο Νίκος Θεοδόσης που είναι ένας εκ των προπονητών της ομάδας σχολίασε σχετικά με την συμμετοχή των παιδιών στην τελική φάση: «Έκανε μεγάλο αγώνα η ομάδα. Είναι μια νέα προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι προπονητές και αποδίδουν οι κόποι μας πρώτα για τα παιδιά και μετά την ομάδα. Η συμμετοχή μας σημαίνει ότι μπαίνουμε σε ένα σημαντικό αγωνιστικό τεστ για τα παιδιά, που τους δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουν ενόψει της παρουσίας τους και στις μεγαλύτερες κατηγορίες τα επόμενα χρόνια».