Ψάρι στο φούρνο

Αξιώτης Παράσχος
Πρόεδρος H.E.C.F.
Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος
http://www.executivechefsclub.gr/
E-mail: [email protected]
facebook.: ExecutiveChefsPlatinumClubOfGreece
tel: +30 27210 93844 mob: +30 6948046207

Υλικά:
4 φιλέτα ψαριού της αρεσκείας σας
3 κρεμμύδια ξερά
4 ντομάτες κόκκινες χωρίς τη φλούδα τους
1 μελιτζάνα
3 σκελίδες σκόρδο
3 πράσινες πιπεριές
λίγο Δεντρολίβανο
ρίγανη
μαϊντανό
ελαιόλαδο
ούζο
αλάτι – πιπέρι στην γεύση

Παρασκευή:
Κόβουμε όλα τα λαχανικά μας σε φέτες, τις ντομάτες, τις πιπεριές, την μελιτζάνα το σκόρδο και τα κρεμμύδια.
Τα βάζουμε σε ταψί και σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο, προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δεντρολίβανο τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και περίπου ένα σφηνάκι Ούζο τα ψήνουμε για 15΄ στους 170ο. Προσθέτουμε μετά τα φιλέτα ψαριού και τα σκεπάζουμε με τα λαχανικά. Ψήνουμε για άλλα 15΄ στους 180ο. Σερβίρουμε ζεστό.