Φλόγα Κυψέλης – «Όραμα μας είναι τα καθαρά αποτελέσματα στους αγωνιστικούς χώρους»

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Φλόγα Κυψέλης που επισήμανε ότι όραμα της είναι τα καθαρά αποτελέσματα στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ τόνισε ότι δεν εκφράζει την ομάδα οποιαδήποτε αιχμή γίνεται για παρασκηνιακές παρεμβάσεις με σκοπό την αλλοίωση αποτελεσμάτων.
«Ο Α.Ο. Φλόγα Κυψέλης μετά από απουσία πέντε ετών από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ζακύνθου επανασυστάθηκε από λίγους ανθρώπους με όραμα και αξίες για το ποδόσφαιρο. Οποιαδήποτε αιχμή από οποιονδήποτε για παρασκηνιακές παρεμβάσεις με σκοπό την αλλοίωση αποτελεσμάτων άλλων αγώνων για όφελος της ομάδας μας είναι ξένες προς τις αξίες που πρεσβεύουμε. Όραμα μας είναι τα καθαρά αποτελέσματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και με γνώμονα αυτό θα συνεχίσουμε την πορεία μας».
Η διοίκηση του σωματείου μέσω αυτού του δελτίου τύπου θέλει να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας «Παίξτε μπάλα στο γήπεδο και σταματήστε να λέτε πράγματα για μια ιστορική ομάδα που είναι τόσα χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο».
Να πούμε ότι οι άνθρωποι της Φλόγας Κυψέλης είναι ενοχλημένοι για αναφορές που έγιναν σε μέσο ενημέρωσης για την ομάδα, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του ΑΟ Λεβάντε με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, όπου οι «νυχτερίδες» ανέφεραν ότι δεν τους επετράπη από τον διαιτητή να κάνουν ένσταση ταυτοπροσωπίας.
Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει προχωρήσει προς τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, τα οποία θα αποφασίσουν για το αν πρέπει να υπάρξει τιμωρία ή όχι στον διαιτητή της συνάντησης, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η ποινή σε περίπτωση που αποφασιστεί δεν ανακοινώνεται και είναι σιωπηρή.
Σε τέτοιες περιπτώσεις στο νησί μας σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει κατά το παρελθόν σιωπηρές τιμωρίες σε ρέφερι χωρίς να ενημερωθούν τα σωματεία και γίνεται πάντα με μεγάλη προσοχή ώστε να κυλήσει με ηρεμία η αγωνιστική δράση στο νησί μας. Πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν θα έχει κάποια συνέχεια όσον αφορά την ομάδα του ΑΟ Λεβάντε που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κυνηγήσει άλλο την υπόθεση.