Για τα πρώτα τους Jυnior βήματα

Με αγάπη για τους μικρούς μας φίλους έχουμε δημιουργήσει δύο καταστήματα παιδικών υποδημάτων junior shoes στην Αλ.Ρώμα. Στόχος μας να βρούμε τα κατάλληλα υποδήματα για τα παιδιά από τα πρώτα τους κιόλας βήματα.

Για να το πετύχουμε αυτό, κόντρα στο περιβάλλον συρρίκνωσης της μικρομεσαίας επιχείρησης ,εμείς δημιουργήσαμε ξεχωριστά καταστήματα για το κορίτσι και το αγόρι αντίστοιχα ( Αλ.Ρώμα 90 και Αλ.Ρώμα 82) . Προσφέρουμε όσες περισσότερες δυνατές επιλογές τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά. Ενημερωνόμαστε για την ανατομία, την άνεση και την προστασία των παιδικών παπουτσιών και παράλληλα μας ενδιαφέρει και η αισθητική . Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από πλειάδα εταιρειών Agatha Ruiz De La Prada, All Star / Converse, Aster, Balducci, Biochic, Biomecanics, Camper, Clarks, Comfy, Crocs, Garvalin, Geox, Gioseppo, Kickers, Lacoste, Laura Biagiotti, Lelli Kelly, Levis Mod 8, Lumberjack, Mayoral, Mini Max, Naturino/ Falcotto, New Balance, Pablosky, Replay, Toms, Tsakiris Mallas/ Exe Kids, Wrangler κλπ κάτι που τους δίνει ένα μεγάλο εύρος τιμών και σχεδίων.

Τα καταστήματα, όμως, δεν είναι μόνο η αισθητική τους και τα προϊόντα τους, αλλά και το έμψυχο δυναμικό τους. Οι άνθρωποί μας, τα κορίτσια που εξυπηρετούν, με αγάπη για τους μικρούς μας φίλους φροντίζουν μαζί με τους γονείς να επιλεγεί το παπουτσάκι που θα ικανοποιεί ποιοτικά και οικονομικά τους γονείς , αλλά θα αρέσει και θα ευχαριστεί και το παιδί. Βρισκόμαστε στο μήνα τον εορτών και τα παιδικά υποδήματα junior σας εύχονται να έχετε όμορφες γιορτές με πολλά παιδικά χαμόγελα . Εμείς θα είμαστε κοντά σας να φροντίζουμε τα βήματα των παιδιών σας και το 2018. Καλά Χριστούγεννα.