Με τον κόσμο στο πλευρό της – Θα παίξει η Ζάκυνθος κόντρα στον Παναρκαδικό

Την στήριξη των φιλάθλων της θα έχει η Ζάκυνθος στην Τρίπολη για το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό, αφού ετοιμάζεται εκδρομή για να ταξιδέψει και να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Συγκεκριμένα γύρω στους 20-25 υποστηρικτές έχουν ήδη δηλώσει ότι θα πάνε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας από το νησί μας και θα βοηθήσουν τον ΑΠΣ με την φωνή τους, ενώ σε αυτούς μέχρι σήμερα μπορούν να προστεθούν και άλλοι, ενώ θα έρθουν και αρκετοί φίλοι της ομάδας από την Αθήνα. Συνολικά ο αριθμός των φιλάθλων της Ζακύνθου θα φτάσει στους 40-50. Να πούμε ότι η διοίκηση έχει προτείνει σε όποιον θέλει με 25 ευρώ για εισιτήριο λεωφορείου, πλοίου και γηπέδου να ταξιδέψει στην Τρίπολη και ήδη η διάθεση των φιλάθλων είναι σημαντική σε τόσο δύσκολους καιρούς οικονομικά.
Επίσης να πούμε ότι το παιχνίδι τελικά ορίστηκε στις 14.00 αντί για τις 15.00, με τους «κυανοκίτρινους» να θέλουν να φτάσουν στο τρίποντο κόντρα στο «τριφύλλι».

Πειθαρχικό παράπτωμα για τον Χρ. Ντάση

Εν τω μεταξύ στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα θα συζητήσει ο Νίκος Τριανταφυλλίδης με τον προπονητή Μάρκο Στεφανίδη και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Δεν θα γίνει το ίδιο όμως με τον Χρήστο Ντάση, ο οποίος για αγωνιστικούς λόγους ενώ μπήκε ως αλλαγή στο 55’, αντικαταστάθηκε στο 79’ από τον Κυργιάζο. Μάλιστα στην συνέχεια και όταν πήγε στον πάγκο ο ποδοσφαιριστής υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και χθες έκανε ατομική προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο και θα ενεργοποιηθεί και πάλι πιθανότατα μετά το ματς με τον Παναρκαδικό.
Τέλος σήμερα έγινε και η επίσημη φωτογράφιση της Ζακύνθου για το ημερολόγιο του 2018, με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές να περνάνε μερικές όμορφες στιγμές.