Σκακιστικός Σύλλογος Ζακύνθου – Ατομικό πρωτάθλημα για μαθητές όλων των σχολείων

Ατομικό πρωτάθλημα σκακιού για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Ζακύνθου, με δωρεάν συμμετοχή, διοργανώνει την Κυριακή 10-Δεκεμβρίου στις 9:30 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου ο Σκακιστικός Σύλλογος Ζακύνθου. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου.
Κάθε χρόνο ο Σκακιστικός Σύλλογος Ζακύνθου προσπαθεί να κάνει βήματα μπροστά και να στελεχώσει τα μέλη του που συμμετέχουν σε διάφορες διοργανώσεις στην περιφέρεια μας. Για το νησί μας η ενεργή προσπάθεια του σωματείου έχει φέρει αποτελέσματα, αφού αρκετά παιδιά ασχολούνται με το σκάκι και έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε διάφορες δραστηριότητες.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6972924005 (Σαραντίδης Ηλίας) και (6992506070) Μαυρομάτης Iωάννης,καθώς και στο e-mail [email protected] Η οριστική επιβεβαίωση των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 09:00 πμ – 09:15 πμ στο χώρο αγώνων, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ζακύνθου. Μαθητής ή μαθήτρια που προσέλθει μετά τις 09:30 πμ και εφόσον έχει δηλώσει ήδη συμμετοχή θα μπορεί να αγωνιστεί από τον δεύτερο γύρο. Αναλυτικά η προκήρυξη των αγώνων στο zantechess.gr.

φωτο: snfcc