“Μαϊμού” εργαζόμενοι καθαριότητας ζητούν δώρο από τους πολίτες

Της μόδας φαίνεται πως έχουν γίνει οι πάσης φύσεως απάτες στις μέρες μας, κάτι για το οποίο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι συμπολίτες μας. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες όπου κάποιοι επιτήδειοι παίρνουν σβάρνα τα σπίτια χτυπούν κουδούνια και ισχυρίζονται ότι είναι εργαζόμενοι στο Σύνδεσμο Καθαριότητας και ζητούν οικονομική ενίσχυση.
Πολλά τα τηλεφωνήματα που έχει δεχτεί η εφημερίδα μας τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τα οποία συμπολίτες μας δέχθηκαν στις οικίες τους την επίσκεψη ατόμων τα οποία αφού τους καλημερίσουν και τους ευχηθούν χρόνια πολλά για τις ημέρες αναφέρουν πως “είμαστε εργαζόμενοι στην καθαριότητα και θα θέλαμε να μας ενισχύσετε και εσείς με ένα συμβολικό δώρο για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε”.
Υπάρχουν εκείνοι που είναι υποψιασμένοι και ευγενικά τους αποφεύγουν, υπάρχουν όμως που λόγω των ημερών ανταποκρίνονται και με το παραπάνω.
Επίσης, δεν προβλέπεται, σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος, εργαζόμενοι να καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους και τακτικές.
Με ανακοίνωσή της, η Διοίκηση και το Σωματείο των εργαζομένων του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ζακύνθου ενημερώνει τους πολίτες της Ζακύνθου ό,τι της είναι γνωστό πως κάποιοι λόγω των εορτών χρησιμοποιούν κακόβουλα το όνομα του φορέα, προσπαθώντας να αποκομίσουν χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες και πολίτες. Για το λόγο αυτό παρακαλούν καθένα να μην δίνει τα χρήματά του και να το καταγγείλουν αμέσως στο τηλέφωνο 26950 25300, καθώς ο φορέας δεν έχει καμία σχέση.

φωτο: iStock