Με Λένιν απαντά στο αναπτυξιακό συνέδριο της Περιφέρειας η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ζακύνθου

“Η υποκρισία στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας” με αυτή την φράση του Βλαδίμηρου Ίλιτς Λένιν, επέλεξε να απαντήσει η ΝΕ ΠαΣοΚ Ζακύνθου στη διοργάνωση της προσυνεδριακής συνάντησης που έγινε στο νησί μας ενόψει του αναπτυξιακού συνεδρίου που θα γίνει στις αρχές του Δεκέμβρη στην Κέρκυρα.
Σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει πως με ευθύνη της διοργανώτριας, Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, το προχθεσινό προσυνέδριο στο Πνευματικό Κέντρο με θέμα την ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων μετατράπηκε “σε κομματική παράσταση και μάλιστα σε κλίμα “ούτε κουνούπι να μην κουνηθεί”, και χωρίς βεβαίως τη δυνατότητα παρέμβασης των αρμοδίων φορέων και παραγόντων και διαλόγου. Στην Ελλάδα έχουν γίνει μακρόχρονοι αγώνες για το αυτοδιοίκητο των Δήμων και των Περιφερειών τους οποίους η νυν Περιφερειακή Αρχή δυστυχώς ρίχνει στο καλάθι των αχρήστων εμφανιζόμενη σαν υπηρετικό προσωπικό των υπουργών”.
Αναφερόμενοι στα όσα δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής για τη δημιουργία του Νέου Φορέα προσθέτουν πως “στις ειρωνείες που εκφράστηκαν και στην αλαζονική αντιμετώπιση των διαδικασιών απαντάμε αναφέροντας απλώς ότι αποτελεί ένδειξη διπροσωπίας, τουλάχιστον, ο ίδιος άνθρωπος που στους διαδρόμους της Βουλής, μαζί και με τον κ. Κουρουμπλή, απευθύνεται σε Βουλευτές μας ζητώντας συνεργασία του Νέου Φορέα με τον καταρρέοντα ΣΥΡΙΖΑ, να εμφανίζει δημοσίως το κόμμα του σαν παντοδύναμο που δεν έχει ανάγκη από συνεργασίες με το “Παλιό”. Αντιλαμβανόμαστε την κακία τους εξαιτίας του ότι βρίσκουν την πόρτα της Κεντροαριστεράς, στην οποία αναζητούν στήριγμα, κατάκλειστη αλλά έχει και το μίσος εξαιτίας της μη ανταπόκρισης ένα όριο”.
Τέλος, καταγγέλλουν κάθε απαξίωση και επίθεση σε θεσμούς, όπως το Εργατικό Κέντρο, οι οποίοι θέλησαν να διαμαρτυρηθούν κατά των πολιτικών της κυβέρνησης και πρόσθεσαν “Θα πρέπει η … αριστερή κατά τα λοιπά Κυβέρνηση να μάθει ότι σύμφυτα με τη Δημοκρατία είναι, μεταξύ άλλων, ο σεβασμός προς τη διαφορετική άποψη και το αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη να συνέρχεται και να διαμαρτύρεται. Καθεστωτικές αντιλήψεις και λογοκρισία κάθε διαφορετικής άποψης δεν χωρούν στην Ελλάδα, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ακροδεξιών συγκυβερνητών σας ΑΝΕΛ”.

φωτο: Liberal