Η “Λέσχη Ο ΖΑΚΥΝΘΟΣ” τιμά όσους συνέβαλαν στην ανακατασκευή της

Ιδιαίτερη αναμένεται να είναι η Γενική Συνέλευση, του σωματείου “ΛΕΣΧΗΣ Ο ΖΑΚΥΝΘΟΣ”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:30΄π.μ., στην κεντρική σάλα του κτιρίου της. Πρόκειται για την πρώτη εκλογο-απολογιστική συνέλευση, που πραγματοποιείται στην κεντρική αίθουσα του κτιρίου μετά το 1953 που καταστράφηκε και συμπίπτει με την ολοκλήρωση του έργου της ανακατασκευής της που πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Το Δ.Σ. της Λέσχης ο Ζάκυνθος, θέλοντας να τιμήσει αυτούς που συνέδραμαν στην ολοκλήρωση της κεντρικής αίθουσας του κτιρίου, θα πραγματοποιήσει πριν από την Γενική Συνέλευση της Κυριακής, μικρή αλλά ουσιαστική τελετή, στην οποία θα τιμηθούν με απονομή αναμνηστικής πλακέτας ο πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου, ο (+) πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Διονύσης Μυλωνάς, ο επικεφαλής της “Επτανησιακής Αναγέννησης” Γιώργος Καλούδης και οι πρώην Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μπάστας Βασίλης, Γκούσκος Σπύρος, Μαλλιάς Ηλίας, Τσιριγώτης Κώστας, Κορφιάτης Γιάννης, Γιαννάτος Λευτέρης, Λαχανιώτη Τώνια, τους Μηχανικούς της Περιφέρειας Γιαννούλη Δημήτρη, και Βαρδακαστάνη Δημήτρη, και τους κ.κ. Λιβέρη Παναγιώτη, Σκαρτσή Γιάννη, Ζήσιμου Ελένη, Οικονόμου Πέτρο, Γρώπα Στάθη.
Η κεντρική «σάλα» του ιστορικού κτιρίου της Λέσχης που βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Μάρκου, αποτελεί πλέον την πλέον σύγχρονη και καλαίσθητη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νησιού μας και για αυτό την έχουν αγκαλιάσει με τις εκδηλώσεις λόγου και τέχνης που πραγματοποιούν εκεί, όλα τα πολιτιστικά σωματεία, τα σχολεία και οι νεανικοί σύλλογοι του νησιού μας.
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 από τις 09:00΄ το πρωί έως 17:00΄ το απόγευμα, θα γίνουν στον ίδιο χώρο και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.