ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΓΕΖ | Εντυπωσιακές εμφανίσεις για τα ταλέντα της ομάδας

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα τμήματα υποδομής της ΑΓΕΖ στους αγώνες που έδωσαν εκτός έδρας, αφού τόσο οι Παίδες, όσο και οι Παμπαίδες έφτασαν σε νίκες πολύ σημαντικές για τον σύλλογο.
Πάμε αρχικά στους θαυματουργούς Παίδες των Θεοδόση Ν. και Χαϊκάλη Δ. που υπέταξαν την ΕΑ Παραλίας εκτός έδρας με 49-36 και ξεκίνησαν πολύ δυνατά τα παιχνίδια τους για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΗ. Οι νεαροί αθλητές της ΑΓΕΖ σε μια πολύ δύσκολη έδρα είχαν σε σπουδαία μέρα τον Σούρμπη με 18π., ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά βοήθησαν ώστε να έρθει αυτή η νίκη και να ξεκινήσει η ομάδα με το δεξί την προσπάθεια της.
Δεκάλεπτα: 6-9, 16-18, 27-27, 36-49
ΑΓΕΖ (Θεοδόσης- Χαϊκάλης): Καψαμπέλης 6, Λούτας 7, Αναστόπουλος 3, Θεοδωρίτσης Β. 6, Σούρμπης 18, Σταμίρης 3, Βιλιάρδος 6

Σαρωτικοί οι Παμπαίδες με τον Ηρακλή Πύργου

Περνάμε στους Παμπαίδες που ήταν πολύ ανώτεροι του Ηρακλή Πύργου, αφού τον συνέντριψαν με 62-15. Οι πιο μικροί αθλητές της ΑΓΕΖ ικανοποίησαν προπονητές και διοίκηση με την εμφάνιση τους και δείχνουν ότι μπορούν στα επόμενα χρόνια να κάνουν το βήμα παραπάνω και να στελεχώσουν και τα μεγαλύτερα τμήματα του συλλόγου. Φυσικά και η διοίκηση από την μεριά της κάνει ότι μπορεί για να φέρει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί στην οικογένεια τηςΑΓΕΖ και να τα μάθει τα μυστικά του μπάσκετ.
ΑΓΕΖ: Γεώργιζας 4, Μυλωνάς 4, Γκούσκος 8, Βάλβης 4, Θεοδωρίτσης Κ. 4, Φιορεντίνος 14, Παράσχης 18, Γκλαβάς 4, Τρούσας 2
Δεκάλεπτα:20-7, 34-9, 52-9,62-15