LESANTE LUXURY HOTEL | Απέσπασε την παγκόσμια διάκριση “Readers’ Award 2018”

Μια ακόμη σημαντική διάκριση έρχεται να προσθέσει στη συλλογή του, το Ζακυνθινό Ξενοδοχείο “The Lesante Luxury Hotel and Spa” που βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία του Τσιλιβί και ανήκει στην οικογένεια Φώτη Βυθούλκα βασική φιλοσοφία της οποίας είναι η προώθηση και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού.
Το ξενοδοχείο Τhe Lesante Luxury Hotel & Spa κέρδισε με υπερηφάνεια ένα από τα Condé Nast Johansens Award of Excellence 2018 και συγκεκριμένα το “Readers’ Award 2018” που πραγματοποιήθηκαν στις 6 Νοέμβριου 2017 στο ξενοδοχείο May Fair, Stratton St, Mayfair, Λονδίνο.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο Managing Director του ομίλου Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts κ. Διονύσης Βυθούλκας, “φέτος προσθέτουμε ακόμα ένα βραβείο στην συλλογή μας, γεγονός που δικαιώνει τις εδώ και χρόνια προσπάθειές του προσωπικού μας για την απόλυτη προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών για τις οποίες και το ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε επίσης το κοινό, το οποίο για άλλη μια φορά με τις ψήφους του απέδειξε ότι μας εμπιστεύεται ως την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές του. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι το όλο έργο μας στον Όμιλο Lesante Collection διαπνέεται από την φιλοσοφία η οποία αφορά στην ανάδειξη του τουρισμού της Ζακύνθου”.

Η διαδικασία
Αξίζει να αναφερθεί πως είναι η δεύτερη χρονιά που αποσπά ανάλογη διάκριση αφού πέρυσι ήταν φιναλίστ στα βραβεία Condé Nast Johansens Awards for Excellence 2017, για την Ευρώπη και τη Μεσόγειο, επιβραβεύοντας την αριστεία στις υπηρεσίες πολυτελείας.
Το Condé Nast Johansens είναι μια παγκόσμια συλλογή ξενοδοχείων, προέρχεται από τους εκδότες των μεγάλων lifestyle περιοδικών Vogue, GQ, Traveller και Glamour, και αποτελεί τον οδηγό αναφοράς για τους ανεξάρτητους ταξιδιώτες, καθώς προσφέρει έμπνευση για πολυτελή ταξίδια, ιδανικά για κάθε περίσταση. Εάν ένα ξενοδοχείο προτείνεται από το Condé Nast, τότε οι ταξιδιώτες είναι σίγουρο οτι μπορούν να το εμπιστεύονται για τις εξαιρετικές εμπειρίες διαμονής τις οποίες θα τους προσφέρει.
Το CNJ είναι ένας ανερχόμενος συνεργάτης της ξενοδοχειακής βιομηχανίας και χρησιμοποιεί τα social media δημιουργώντας όχι απλώς μια ασφαλή και αναγνωρισμένη πλατφόρμα για τους επισκέπτες αλλά και μια που εξελίσσεται εντός της αγοράς.

Διακρίσεις…
Υπενθυμίζουμε πως μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει το βραβείο “Best Luxury Honeymoon Hotel in Europe” (καλύτερο Ξενοδοχείο στην Ευρώπη για το Μήνα του Μέλιτος) που πραγματοποιήθηκε στο Harbour Grand Hong Kong. Επίσης, το “Certificate of Excellence” (Πιστοποιητικό Αριστείας) από το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο παγκοσμίως, τον Tripadvisor. Να προστεθεί και η 4η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη, στην κατηγορία συνάρτησης τιμών και παροχών “Award Finalist Best Value Hotel” από τον κορυφαίο οδηγό πολυτελών διακοπών για ανεξάρτητους ταξιδιώτες, “CNJ 2016”.
Όλες οι διακρίσεις ήρθαν μετά από δημόσια ψηφοφορία και βασικό κριτήριο είναι να αντανακλούν την πραγματική αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση του προσωπικού τους, αλλά και των standards των προτύπων τους.
Πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα για το ξενοδοχείο αποτελώντας μεγάλη τιμή και προνόμιο για την οικογένεια Βυθούλκα να τους έχουν επιλέξει οι πολίτες με κριτήριο μεταξύ άλλων τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές. Οι κορυφαίες διακρίσεις που κατακτά το The Lesante Luxury Hotel and Spa, καθιστούν την ξενοδοχειακή μονάδα ένα κομβικό πυλώνα ενίσχυσης της αναπτυξιακής διαδικασίας. Άλλωστε βασική φιλοσοφία του Ομίλου Lesante είναι η προώθηση και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Ζακύνθου.

Και η συνέχεια…
Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των ξενοδοχείων πολυτελείας και της εστίασης υψηλού επιπέδου, το όραμα της οικογένειας Φωτείνου Βυθούλκα η οποία δραστηριοποιείται στην ξενοδοχειακή αγορά της Ζακύνθου από το 1986για ποιοτικές υπηρεσίες συνεχίζεται, παίρνοντας σάρκα και οστά στο μοναδικό adults only-full sea view hotel το οποίο αποτελεί προστιθέμενη αξία στον χώρο του τουρισμού. Το Μαίο του 2017 άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το Lesante Blu Exclusive Beach Resort, νέο απόκτημα του ομίλου Lesante Collection.